به گزارش خبرنگار مهر، سبحان الله علیپور ظهر امروز در نشست بررسی عملکرد مراکز مکانیزه معاینه فنی خودروهای سنگین استان افزود: اهمیت بخش حمل و نقل به اندازه ایست که امروزه برای ارزیابی رشد و توسعه اقتصادی کشورها، میزان اشتغال و ارزش افزوده بخش حمل و نقل را به عنوان یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی در نظر می گیرند.
وی با بیان اینکه سهم حمل و نقل در تجارت جهانی امروز بسیار چشمگیر است، اظهارداشت: حمل و نقل و ترانزیت از موضوعات اثرگذار اقتصادیست و تمدنهای بشری قسمت اعظمی از اثربخشی خود را مدیون این حوزه هستند.
مدیرکل پایانه های گیلان در ادامه به اهمیت معاینه فنی خودروها اشاره کرد و گفت: در چهار ماهه نخست امسال چهار هزار و 678 دستگاه انواع خودرو سنگین شامل انواع کامیون، اتوبوس و مینی بوس بین شهری در مرکز معاینه فنی مکانیزه خودروهای سنگین استان مورد کنترل دقیق قرار گرفتند.
علیپور اظهارداشت: از این تعداد مراجعه به مراکز معاینه فنی چهار هزار و 24 هزار مورد شامل کامیون، کشنده، بارگیر و کامیونت،143 مورد اتوبوس و 511 مورد مینی بوس بوده است.
وی گفت: تعداد چهار هزار و 115مورد پس از سپری کردن مراحل مختلف تست مکانیزه برگه معاینه فنی دریافت کردند و به 563 مورد نیز به دلیل داشتن اشکالات فنی برای رفع نواقص نواقص مشاهده شده و مراجعه مجدد به مرکز معاینه فنی مهلت لازم داده شد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های گیلان عنوان کرد: خودروهای سنگین پس از ورود به مرکز معاینه فنی مراحل مختلف تست مکانیزه را که شامل بررسی میزان آلایندگی، میزان صدا، لغزش جانبی چرخهای جلو، تست کمک فنر، تست کیلومترشمار، تست ترمز، تست جلوبندی، تست ظاهری اطراف بدنه و تست نور چراغ را پشت سر می گذارند.
وی یادآور شد: در حال حاضر دو مرکز معاینه فنی مکانیزه خودروهای سنگین در چوکام و رشت آباد شهرستان رشت فعال است.