به گزارش خبرگزاری مهر، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم گفت: به همین منظور و به لحاظ روان خوانی سواد آموزان در کلاس های درس، در دوره سوادآموزی به میزان هفتاد ساعت به آموزش قرآن مجید و فرهنگ اسلامی پرداخته می شود و سوادآموزان هم زمان با آموزش خواندن و نوشتن فارسی با روخوانی و روان خوانی قرآن کریم آشنا می شوند.
حجت الاسلام محمد رضا قاسمی نیا افزود: در این بخش از فعالیت ها با استفاده از حروف و نشانه های خوانده شده فارسی، کلمات و عبارات قرآنی به منظور آشنایی سوادآموزان با روخوانی قرآن کریم آورده شده است،علاوه بر این برخی از اصطلاحات زبان قرآنی و پیام قرآنی در این فعالیت آموزش داده و تمرین می شود.
وی در ادامه توضیح داد: نحوه آموزش این فعالیت در کلاس های سوادآموزی به صورت گروهی با نظارت مربی و آموزشیار صورت می پذیرد و تاثیر زیادی به روان خوانی خواهد داشت.
وی گفت: در بررسی ها نشان داده شده که یکی از علل و انگیزه روی آوردن بی سوادان به کلاس های سوادآموزی علاقه به یادگیری روخوانی و تلاوت قرآن کریم است و فرصت ماه مبارک رمضان بهترین انگیزه خواهد بود.
با به روزکردن اطلاعات وظیفه معلمان دوره ابتدایی بیشتر خواهد شد
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم درجلسه ای که با محوریت تحول بنیادین در آموزش و پرورش در اتاق جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد گفت: ایجاد مدارس هوشمند در کشور از کارهای اساسی و ریشه ای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که می تواند برنامه های سنتی در آموزش را پوشش داده و تحولی عمیق را در روش های تدریس معلمان و همچنین یادگیری دانش آموزان به وجود آورد.
مجیده ملایی با اشاره به اینکه تمام تلاش خود را می کنیم تا طرح آموزشی جدید به بهترین و شایسته ترین شکل و بدون هیچ مشکلی در قم به اجرا در آید افزود: علاوه بر فضای فیزیکی، برای آمادگی بهتر همکاران شاغل در پایه های دوم و ششم ابتدایی کلاس های ضمن خدمت برنامه ریزی شده است که در حال اجرا است.
در سال تحصیلی جدید اولویت با هوشمندسازی کلاسهای ششم است
معاون اموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان قم افزود: در سال تحصیلی جدید اولویت با هوشمند سازی کلاس های ششم خواهد بود و معلمین این دوره به لحاظ حساسیت وظیفه سنگین تر و بیشتری را بر عهده خواهند داشت.
ملایی به نصب تابلو بر سردرب تمام کلاس های پایه ی ششم، صدور ابلاغ سیستمی معلمان، ضمن خدمت معلمان، هوشمند سازی کلاس ها، بررسی آیین نامه اجرایی تجهیز مدارس به فناوری اطلاعات و... تاکید کرد و اظهار کرد: آموزش وپرورش از مهمترین جایگاه در جامعه برخوردار است و اعتماد جامعه به آن غیر قابل توصیف است لذا باید با راهکارهای جامع تربیتی و آموزشی در ارتقاء جایگاه آن بکوشیم تا بتوان با اطمینان خاطر به پرورش نیروهای کارآمد برای آینده اقدام کرد.
جلسه کارگروه سرویس ایاب و ذهاب شهر قم برگزار شد
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش وپرورش استان قم گفت: در این جلسه نحوه اطلاع رسانی به اولیا دانش آموزان، ارتقاء توانایی شرکت های حمل ونقل، آموزش رانندگان و نظارت فرآیند مدار و مستمر بر عملکرد شرکت ها تصمیماتی گرفته شد.
علی یوسفی افزود: رعایت نرخ مصوب، عقد قرارداد بر اساس نمونه ابلاغ شده، رعایت ظرفیت و ارائه خدمات مطلوب وبا کیفیت از نکات مهمی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.
یوسفی تصریح کرد: در این جلسه همچنین مدیرعامل شرکت تاکسیرانی آمادگی لازم را جهت صدور مجوز فعالیت جهت فرهنگیان بازنشسته و ارائه تسهیلات لازم ویژه این عزیزان اعلام کرد.