بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر گفت: 500 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای ساخت یک مجتمع فرهنگی و ورزشی ویژه جانبازان و معلولان در بوشهر کمک می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین جهانبخش صبح دوشنبه در نشست با اعضای هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولان استان بوشهر اظهار داشت: ورزش یکی از مهمترین راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری و حفظ سلامتی است که گسترش فضاهای ورزشی می‌تواند نقش بسیار مهمی در دستیابی به این مهم داشته باشد.

وی به مشکلات جانبازان و معلولان برای استفاده از فضاهای ورزشی اشاره کرد و ادامه داد: جانبازان برای ورزش کردن به امکانات ویژه‌ای نیاز دارند که باید این امکانات برای انها فراهم شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ساخت یک مجتمع فرهنگی و ورزشی ویژه جانبازان و معلولان در بوشهر، اضافه کرد: در سال جاری مبلغ 500 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای ساخت این مجتمع  کمک می‌کنیم.   

وی با تاکید بر ضرورت فراهم ساختن زمینه‌های لازم برای ورزش جانبازان و معلولان، افزود: ایجاد این فضا و تجهیز آن به امکانات مورد نیاز پویایی و سلامت جسمی و روانی جانبازان و معلولان را در پی خواهد داشت و زمینه حضور فعال و تاثیر‌گذار انها در جامعه را فراهم می‌سازد.

جهانبخش با اشاره به افتخار آفرینی ورزشکاران جانباز و معلول در عرصه‌های ملی و فراملی، بر ضرورت حمایت از این ورزشکاران تاکید کرد و بیان داشت: باید سالانه حداقل یک‌میلیارد ریال به این هیئت ورزشی اختصاص یابد تا پاسخگوی نیازهای ان باشد.

وی افزود: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که شرایط را برای استفاده هر چه بهتر جانبازان و معلولان از امکانات فراهم سازیم.