اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست تیم فوتبال باشگاه فولاد خوزستان گفت: پول حاصل از بلیت فروشی بازی فولاد و مس کرمان در این هفته به صورت کامل در اختیار زلزله زدگان آذربایجان قرار می گیرد.

حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: باشگاه فولاد خوزستان در کنار سایر مردم که با حادثه دیدگان این اتفاق ابراز همدری کرده قصد دارد عواید بلیت فروشی بازی این آینده تیم خود در برابر مس کرمان از سری رقابتهای هفته پنجم لیگ برتر را برای کمک به زلزله زدگان اختصاص دهد.

وی افزود: سازمان لیگ با ارسال نامه ای به باشگاه ها و هیئتهای فوتبال اعلام کرده عواید حاصل از بلیت فروشی هفته پنجم لیگ برتر به بازماندگان و حادثه دیدگان زلزله آذربایجان شرقی اختصاص خواهد یافت که باشگاه فولاد خوزستان از این امر حمایت کرده است.

بازی دو تیم فوتبال فولاد خوزستان و مس کرمان ساعت 22 روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود.