به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: از یک سال گذشته شهرک صنعتی خیام پر شده و دیگر فضایی برای استقرار واحدهای جدید نیست.
علی سلیمانی با اشاره به اینکه نزدیک به 500 واحد از پنج هزار واحد صنعتی استان در نیشابور مستقر است، یادآور شد: شهرک صنعتی خیام نیشابور در بین شهرک های صنعتی خراسان رضوی بعد از شهرک صنعتی طوس است.
سلیمانی با اشاره به اینکه شهرک عطار با مساحت هزار هکتار عملیاتی شده است، گفت: دو واحد صنعتی در آن در حال بهرهبرداری است.
وی با بیان اینکه نیشابور حدود ده درصد واحدهای صنعتی استان را داراست و 65 درصد صنعت استان در مرکز استان متمرکز است، تصریح کرد: البته این امر مطلوب نیست و پراکنش صنعت باید بهتر از این باشد.
ناحیه صنعتی میان جلگه نیشابور زمینه اشتغال جوانان را فراهم میآورد
بخشدار میان جلگه گفت: امید است با ایجاد ناحیه صنعتی در این بخش زمینه اشتغال صنعتی برای جوانان این بخش فراهم آید.
محمود دانشبیان در مراسم کلنگزنی ناحیه صنعتی میانجلگه نیشابور، اظهارکرد: اشتغال صنعتی بسیار کمی در میان جلگه دیده میشود هرچند این بخش جایگاه مهمی در تولیدات کشاورزی شهرستان و حتی در برخی اقلام در سطح استان دارد.
وی با اشاره به سکونت 50 هزار نفر در شهر عشقآباد و 70 روستای دارای دهیاری اسن بخش، اظهار داشت: با اقدامات ارزنده انجام شده توسط دولت نهم و دهم در این بخش، میان جلگه آمادگی ارتقا به شهرستان را دارد و این مهم آخرین مراحل خود را در دولت طی میکند.
وی اضافه کرد: در هفته دولت 17 پروژه عمرانی در این بخش به بهرهبرداری میرسد.
نرخ اشتغال در نیشابور7.5 درصد است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: نرخ اشتغال در استان 9.5درصد، در کشور 11.5 درصد و در نیشابور 7.5 درصد است که این موفقیت در مقایسه با نرخهای استانی و کشوری به دلیل حضوراشتغال صنعتی است.
حجتالاسلام حسین سبحانینیا در مراسم کلنگزنی ناحیه صنعتی میانجلگه نیشابور اظهارکرد: اینکه در مرکز استان 60 درصد صنعت مستقر شود و در سایر شهرستانها خیلی کمتر باشد یک مقدار از عدالت به دور است و باید همه شهرها از مواهب انقلاب برخوردار شوند.
سبحانینیا توضیح داد: یکی از آرزوهای مهم مردم همیشه در صحنه و ولایتمدار، سختکوش و در عین حال نسبتا به محروم میانجلگه، آماده شدن بستر کار صنعتی و پایدار ایجاد ناحیه صنعتی میانجلگه بود که امروز آغاز تحقق این آرزو بود.
وی بیان کرد: دشت وسیع میان جلگه آمادگی پذیرش واحدهای صنعتی زیادی را دارد تا برای اشتغال جوانان منطقه مؤثر باشد.
سازمان صنایع کوچک جای مناسبی برای ایجاد تحول بزرگ صنعتی است
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان صنایع کوچک جای مناسبی است برای ایجاد یک انقلاب و تحول بزرگ صنعتی است.
فخراله مولایی در مراسم کلنگزنی ناحیه صنعتی میان جلگه شهرستان نیشابور، اظهارکرد: بررسیها نشان میدهد در حوزه مشکلات تولید 75 درصد ناشی از سیاستهای انقباضی بانکی ، 10 درصد مربوط به سازمانهای تامین اجتماعی و امور مالیاتی و باقی موارد به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ارتباط دارد.
وی یادآور شد: امسال مجلس در ارتباط با ایجاد خوشههای صنعتی، تصفیه پسابهای صنعتی و بازسازی صنعتی به این سازمان کمکهای فنی و اعتباری کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتیهای کشور توضیح داد: اگر سرمایهگذاری بیاید در مناطق محروم کارآفرینی کند اموال 30 درصد قیمت زمین را میگیریم باقیمانده مبلغ آن را 36 ماهه تقسیط میکنیم و برای تشویق وی، اگر یکساله بسازد 30 درصد را پس میدهیم حتی اگر مشکل داشته باشید اقساط را تا 60 ماهه میگیریم.