گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از خدمات رسانی به 80 روستای زلزله زده آذربایجان شرقی توسط تیم های امدادی هلال احمر استان خبر داد.

مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تیم بهداشت درمان و امدادی استان در اقدامی ابتکاری، سرکشی روستا به روستا دارند و در هر روستا که مستقر می شوند، تمامی ساکنان روستا را ویزیت می کنند و مورد ارزیابی روحی و روانی قرار می دهند.

وی به بازدید فقیه و تیم شورای معاونان جمعیت هلال احمر کشور از مناطق زلزله زده اشاره و اضافه کرد: این تیم از عملکرد گلستان در امدادرسانی و خدمات دهی به زلزله زدگان ابراز رضایت کرده اند.

اکبری با اشاره به کمکهای مردم نوعدوست گلستان به زلزله زدگان گفت: تاکنون حدود دو میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی برای ارسال جمع آوری شده است.

وی عنوان کرد: در تلاشیم تا با فرمانداران شهرستانهای استان هماهنگ گنیم و این کمکها در قالب کاروان و به نام هر شهرستان به منطقه زلزله زده اعزام شود.

وی اظهار داشت: احتمال زیاد این کاروان هفته آینده از استان گلستان به آذربایجان ارسال می شود.