گرگان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان گفت: گلستان با یک میلیون و 700 هزار نفر جمعیت، 27 بخش و 26 شهر با ترکمنستان هم مرز بوده و ویژگی های طبیعی و گردشگزی زبانزدی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جمشیدی صبح پنجشنبه در نخستین دوره آموزشی دو روزه حفاظت و حراست در بحران با حضور بخشداران استان های خراسان شمالی ، گلستان و سمنان گفت: پیشگیری در همه امور و به خصوص در حفاظت و حراست بر درمان مقدم است و بخشداران صف مقدم خدمت رسانی با نگاه حکومتی هستند.

وی افزود: حفاظت و حراست  شامل بخشهایی چون نیروی انسانی، it و نیروی انسانی است که اهمیت ویژه ای دارند.

وی ادامه داد: در سال 89 استان یک میلیون و 200 هزار تن گندم تولید کرده است که با توجه به مصرف 250 هزار تنی استان بخش عمده ای از این تولید به خارج از استان صادر شد، در تولید پنبه نیز استان زبانزد است اما با توجه به عدم حمایت از سوی دولت کشت این محصول خیلی به صرفه نیست.

معاون سیاسی امنیتی استاندار با اشاره به حضور قومیتهای مختلف در استان گفت: استان را می توان مینیاتوری از ایران دانست زیرا همه اقوام ایرانی در استان حضور دارند و با این وجود امنیت در استان بالا است و حتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی هیچ بخش یا حوزه انتخابیه ای در استان زرد یا قرمز نشده بود.

وی تصریح کرد: استان در برگزاری انتخابات رتبه اول کشور، گنبد رتبه اول کشور در انتخابات و در حوزه مبارزه بامواد مخدر نیز رتبه اول کشور را کسب کرده است و این مهم جز با کمک بخشداران به دست نمی آمد.

جمشیدی با اشاره به موقعیت ایران در جهان گفت: اکنون جهان در حال تحول و شکل گیری یک مدل مدیریتی جدید است، شعار مرگ بر آکریگا و نفرت از آمریکت در سراسر جهان  و حتی کشورهای غیر اسلامی فراگیر شده است ، آمریکا تبدیل به کشوری منفور شده است که در حال افول است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان  افزود: در مقابل ساخت نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم کشور مقاومند و موقعیت ایران موقعیت مناسبی است که باید حفظ و حراست شود و مدیران مسئول این امر هستند.

وی تاکید کرد: مدیران باید بدانند عمل باید به موقع و به اندازه باشد تا اسناد سراسری و نیرو از بین نرود و فاش نشود.

جمشیدی خاطر نشان کرد: باید دایما و به طور منظم امور را پیش بینی کنید و آمادگی لازم را برای موقعیت های مختلف داشته باشید.

وی اظهار داشت: جهان طی 27 سال گذشته بر اثر حوادث و بحانها 240 میلیارد دلار خسارت دیده است، اما یک سوم بلایای طبیعی در آسیا رخ می دهد.

جمشیدی ادامه داد: ایران پس از چین، هند، بنگلادش چهارمین کشور حادثه خیز آسیا و ششمین کشور حادثه خیز دنیا است که از 43 بلای طبیعی با 34 بلیه مواجه است.

وی اضافه کرد: 70 درصد از خاک ایران در بخش زلزله خیز است و هر ده سال یکبار یک زلزله بزرگ در ایران رخ می دهد و در هر سال بالغ بر 120 زلزله بالای 4 ریشتر در کشور را شاهد هستیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان گفت: در بحران معمولا با هجوم خبرنگاران، هجوم شایعات ، افزایش فشار روانی مردم، بحران های شدید تر و برخی محاسن چون، انسجام ، یکپارچگی ، همدلی و همراهی بیشتر مدیران و آمادگی عمومی بیشتر مواجه هستیم که این محاسن مقابله با بحران ها ی بعدی را راحت تر می کند.