خبرگزاري "مهر" - (چهارم فروردين ):بخش ششم گزارش "مهر" تحت عنوان " يكسال با وزارت راه و ترابري و فرودگاه امام در لابه لاي خبرها" بدين ترتيب مي آيد:

12 مهر 1383؛ خرم در دفاع از خود در مجلس:
 اهل تشريفات نيستم // صندلي ام متعلق به 28 سال پيش است

احمد خرم وزير راه و ترابري در ادامه دفاعيات خود در مقابل استيضاح با اشاره به موارد طرح شده از سوي موافقان استيضاح مبني بر خريدهاي كلان براي دكوراسيون اتاق كار وزير گفت: من اهل تشريفات نيستم و نمايندگان اگربه دلشان رجوع كنند قطعا به اين مساله واقف خواهند بود.

به گزارش خبرگزاري"مهر"،  وزير راه و ترابري با اشاره به موارد استيضاح ، به تشريح برخي قراردادهاي وزارت راه وترابري با شركت هاي داخلي و خارجي پرداخت و گفت : قرار دادها طبق دستور العمل هاي سازمان مديريت انجام شده است و تعرفه سازمان مديريت و برنامه ريزي در انعقاد قرار دادها لحاظ شده است.

احمد خرم با اشاره به موارد مطرح شده توسط موافقان استيضاح گفت: من به نمايندگان صندلي خود را كه متعلق به 28 سال قبل است و با 20 هزار تومان هزينه تعمير كردم نشان داده ام ، البته در ليست خريد بوده است اما در صورتجلسه اي كل تشكيلات دكوراسيون از جمله صندلي حذف شد و تصميم گرفته شد بعدا تصميم بگيريم و بعدا بدون اينكه يك صندلي اضافه شود همان ميز و صندلي و تلويزيون و كامپيوتر را به اتاق كار خودم منتقل كردم .

خرم گفت: من اهل ميز تشريفاتي يا صندلي تشريفاتي نيستم و نمايندگان مجلس نيز اين مطلب را مي دانند ، من اكنون روي صندلي مي نشينم كه متعلق به 28 سال پيش است.

احمد خرم در بخش ديگري از دفاع خود گفت: من از عيسي كلانتري خواستم ، رياست پروژه پل كلانتري را بر عهده بگيرد و ايشان را به خود برادر شهيدش قسم دادم تا هدايت اين پروژه را انجام دهد.

وزير راه و ترابري از اين پل به عنوان يك پروژه  مهم و ارزشمند ياد كرد و افزود: آقاي سعيدي كيا مسئول پروژه آزاد راه تهران شمال است و از ايشان خواستيم با ما همكاري كند.

خرم با اشاره به ديگرموارد مطرح شده در متن استيضاح در مورد كمربندي تهران گفت:ما مدعي زيادي داريم و از قبل از انقلاب تاكنون همواره با اين مدعيان روبرو بوده ايم و اينكه مي گويند خانمي مدعي شده و بعد پول گرفته اينطور نيست.

خرم با رد موارد مطرح شده در استيضاح در مورد بزرگراه- تهران شمال درخصوص TBM ( دستگاه حفاري تونل) براي  اين بزرگراه  گفت: 24 ميليون دلار ازسوي سازمان مديريت به اين امر اختصاص يافت و مجبور بوديم براي سرعت در اجراي آن ، بدون ترك تشريفات اين اقدام انجام شود.

وزير راه ادامه داد: آنچه به عنوان دستور رييس جمهور توسط استيضاح كننده محترم عنوان شد ، قبل از توضيحات وزير بوده است، و بعد از اينكه قرار داد فرودگاه امام را براي رييس جمهورتوضيح داديم، ايشان نوشت با توضيحات خرم ، قرار داد مشكلي ندارد.

خرم درخصوص حادثه نيشابور گفت: من از جانب خودم و همكاران اين فاجعه را به داغديدگان تسليت مي گويم و اين را بارها اعلام كردم ، و حاضر شديم همه خسارت را پرداخت كنيم و مسئوليت را پذيرفتيم.

وي گفت: ما سالانه 10 الي 15 بار فرار واگن داريم ، حادثه نيشابور 4 صبح رخ داد و 2 قطار مسافري در سه راه كنار كشيده شده است، با سرعت 150 الي 200 كيلومتر و از طرفي محتويات واگن ها نيز عبور مي كند.

خرم افزود : اولين اقدامات اين بود كه من در صحنه حضور يافتم ازهمان لحظه همه مسئولان را در جريان قرار دادم از بازرسي كل كشور، مجلس ، رييس جمهوري نماينده خواستم ،  من از روز اول اعلام كردم مامورما كوتاهي كرده است البته اين ماموران آموزش ديده و با سابقه بوده اند، 8 نفر به دادگاه معرفي شدند و اكنون پرونده آنها دردست بررسي است، ما شبيه سازي كرديم تا يك نفر نتواند ازاين امر طفره برود از طرفي تمام خسارات پرداخت شد و روستا اكنون شهركي شده است.

خرم اضافه كرد: در مورد حادثه توپولوف از مردم بلافاصله عذر خواهي كردم و گفتم : ما در اين حادثه 119 نفر كشته داديم اما درجاده ها سالي 20 هزار كشته داريم و فقط اين مطلب منعكس شد، درحاليكه سخنان من ادامه داشت و گفتيم سوانح هوايي هميشه پرسر و صداتر از حوادث زميني بوده اند.

وي گفت: من عذرخواهي كردم ولي اين مطلب قطع شد ، من چه گناهي كرده ام ، چند روزنامه عذرخواهي و تسليت بنده را منتشر كردند.

خرم با اشاره به فعاليت مديران در نظام جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: مديران دولتي به اين سلامت در هيچ جاي دنيا وجود ندارند چرا اين مديران را تضعيف  كنيم و آنها را بي انگيزه كنيم ، حادثه هاي مثل نيشابور به ستاد حوادث غير مترقبه بر مي گردد، البته اين ستاد كمك كرد اما عوامل ما در اين ستاد آموزش كافي را نديده اند.

وزير راه گفت: 500 نفر نيروي امدادي در منطقه داشتيم درحالي كه عده اي افراد بي مسئوليت و تماشاچي آمده اند براي تماشاي صحنه ، وظيفه ستاد حوادث غيرمترقبه ، نيروي انتظامي ، وزارت راه در اين شرايط  مشخص شده است.

خرم گفت: من در اين حادثه دلخراش حضورداشتم ، زماني كه دنيا به ما تسليت گفت، چگونه مي توانم بي تفاوت باشم ، هيات دولت و وزارت راه نيز متاسف بود.

خرم در خصوص سوانح هوايي گفت: از ابتداي انقلاب تا سال 82 ، كل خريد هواپيماي مناسب ما 14 فروند بوده است منهاي خريد هوايپماهاي فرسوده كه مربوط به دوران بنده نيست.

وي گفت: اين هواپيماهاي فرسوده زمان من ، خريداري نشده بود ، ضمن اينكه هواپيماهاي نو به ما نمي دهند چون تحريم  شده ايم، هواپيماهاي دست دوم همه به ما نمي دهند.

خرم ادامه داد: اكنون 49 فروند هواپيما معامله كرده ايم و منتظر اجازه سازمان مديريت هستيم ولي 26 فروند آن دارد فسخ مي شود.

وي اضافه كرد: من 16 هواپيمايي كه مشكل داشت و فرسوده بود ، استيجاري بود را از رده خارج كردم  كه هيچ كس حق ندارد ريسك كند تا آنها به پرواز در آيد.

اگر يك هواپيما بيفتد تمام دنيا علامت سوال مي گذارد ، اگر هوا خراب است يا مشكل وجود دارد  نبايد پرواز صورت بگيرد و بهتر است صد نفر ناراحت شود تا مشكل ملي پيش بيايد.

خرم گفت: ايكائو ( سازمان جهاني هوانوردي ) اعلام كرده است ضريب 6/6 است من سه ماه بود مشغول شده بودم كه توپولوف درخرم آباد سقوط كرد و از آن زمان تجهيز ناوگان هوايي را شروع كردم.

12 مهر 1383؛ گزارش خبرنگار "مهر" از نظرات موافقان و مخالفان استيضاح :
زاكاني: آقاي وزير هيچ علاقه اي به مشاركت شركتهاي داخلي ندارد

عليرضا زاكاني نماينده تهران در موافقت با استيضاح وزير راه و ترابري گفت: آقاي خرم نشان داده است كه هيچ علاقه اي به بهره گيري از شركتهاي داخلي ندارد. زاكاني: آقاي وزير هيچ علاقه اي به مشاركت شركتهاي داخلي ندارد

به گزارش خبرگزاري"مهر"، عليرضا زاكاني در موافقت با استيضاح خرم گفت: ما در كمال محبت و دوستي مي خواهيم مسوولان وظيفه خود را عمل كنند و هيچ گاه دنبال اين نبوديم كه با استيضاح شروع كنيم.

زاكاني گفت: مي خواستيم ابتدا با وزير راه مذاكره شود و هرچند برخي نمايندگان گفتند مذاكره با خرم فايده اي ندارد، با كمال تاسف اين فرصت گفتگومغتنم شمرده نشد و با ديد سياسي به آن نگريستند.

نماينده تهران ادامه داد : امروز بايد مسوولان با صداقت سخن بگويند در حاليكه خرم اين گونه عمل نكرده است.

زاكاني خطاب به خرم گفت : شما در روز راي اعتماد درخصوص واگذاري شركتهاي دولتي وابسته به وزارت راه اعلام كرده بوديد خصوصي سازي را دنبال مي كنيد، با جديت تمام . اما هيچ يك از شركتهايي كه وزير در روز راي اعتماد اعلام كرده بود خصوصي شده ، تاكنون واگذار نشده است و فعاليت آنها ادامه دارد هرچند در ماههاي اخير آقاي وزير مكاتباتي با وزارت اقتصاد در خصوص واگذاري برخي شركتهاي اين وزارتخانه داشته است.

زاكاني اضافه كرد: هيچ پيشرفت اجرايي در ماههاي اخير در آزاد راه تهران شمال صورت نگرفته است  در حاليكه رييس جمهور وعده داده بود در پايان دوران رياست جمهوري اش از اين بزرگراه به شمال سفر كند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس گفت : عليرغم تاكيد آقاي خرم بر شروع برخي طرحهاي راهسازي در جنوب كشور تا كنون هيچ يك عملياتي نشده است.

زاكاني با بيان اينكه آقاي وزير براي اصلاح ساختار وزارت راه از مشاوران خارجي بهره گرفته است گفت: هيچ توجيهي براي استفاده و بكارگيري مشاوران خارجي در بسياري از امور وزارت راه وجود ندارد و اينكه آقاي وزير مي گويد ما براي كارهاي خدماتي در فرودگاه امام از شركتهاي خارجي بهره مي گيريم تاسف آور است.

زاكاني افزود: آقاي وزير، اي كاش سيره شهدا را ياد مي كرديد، رفتاري كه در افتتاحيه فرودگاه داشتيد و هزينه اي كه داشتيد مخارج 500 هزار مستمري بگير سازمان بهزيستي است.

زاكاني گفت: آقاي خرم ، با نمايندگان ملت روراست باشيد و آمار و ارقام صحيح ارايه كنيد و به اين سوءمديريت ها پايان دهيد.

12 مهر 1383؛ 188نماينده مردم از توضيحات وزير راه قانع نشدند:
ماراتن دو قوه؛ خداحافظي خرم از كابينه

احمد خرم وزير راه و ترابري پس از استيضاح درجلسات صبح و عصر امروز مجلس شوراي اسلامي با 188 راي مثبت از مجموع 258 راي از كابينه رفت .

به گزارش خبرگزاري"مهر"، با 188راي موافق با استيضاح ، 58 راي  مخالف و9راي ممتنع از مجموع 258 راي ماخوذه  از مجلس در گرفتن راي اعتماد از مجلس ناكام ماند . استيضاح وي با 116 امضا تقديم هيات رييسه مجلس شده بود .

موافقان استيضاح خرم، فساد مالى و اقتصادى ، سوء مديريت وعقد قرار دادهاي خارجي غير قانوني رابه عنوان مهمترين دلايل استيضاح مطرح كردند و مخالفان وزير راه دستاوردهاي وزرات راه در دوره 3 ساله وزارت خرم و عدم كارايي و پاسخگويي جانشين وي درمدت كوتاه باقيمانده از دولت هشتم به عنوان سرپرست اين وزارت خانه را دليل مخالفت خود با استيضاح  خواندند.

احمد خرم ،  وزير راه و ترابري 54 ساله دولت خاتمي از خرداد 58 تا ابتداي سال 59 عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بود و پس از آن به مدت سه سال در ستاد انقلاب فرهنگي عضويت داشت ؛ درچهارسال بعد در استان هرمزگان معاونت استانداري و معاونت برنامه ريزي را برعهده داشت و5 ماه  نيزمعاون سياسي استانداري بوشهر بود از دي ماه 66 تا خرداد 71 استاندار هرمزگان شد و از سال 71 تا 76 پيش از رياست جمهوري سيد محمد خاتمي استاندار همدان بود و يك سال نيز استانداري خوزستان را به عهده داشت كه برخي منابع آگاه مطرح مي كنند كه در اين دو استان بدليل درگيري با مسئولين و نمايندگان مجلس در حوزه فعاليت از كار بركنار شده، خرم از مهر 76 تا مرداد 80 معاون هماهنگي امورعمراني وزير كشور بود و پس از آن در سال 80 به سمت وزير راه منتصب شد.

14 مهر 1383؛ فرمانده نيروي مقاومت بسيج :
 امنيت فرودگاه امام با حضور تاو مشكل پيدا مي كرد

سردار سرتيپ پاسدار سيد محمد حجازي فرمانده نيروي مقاومت بسيج تاكيد كرد: مشكل امنيت فرودگاه بود كه با حضور تاو مشكل پيدا مي كرد ولي آقاي خرم به آن اشاره نكرد. امنيت فرودگاه امام با حضور تاو مشكل پيدا مي كرد

به گزارش خبرگزاري"مهر"، حجازي در جمع خبرنگاران در خصوص قرائت نشدن جوابيه ستاد كل نيروهاي مسلح در پاسخ به سخنان خرم گفت: آقايان گفتند مشكل آيين نامه اي دارد.

سردارحجازي اضافه كرد: مشكل پارتيشن نبود كه خرم مطرح كرد، مشكل امنيت فرودگاه بود وي درخصوص اظهارات خرم در خصوص فرود هواپيماي مسافري و امكان شليك به آن گفت: نمي دانم اين به ما مرتبط نمي شود.

15 مهر 1383؛ رييس جمهوري طي حكمي ، احمد صادق بناب معاون اقتصاد و حمل و نقل وزارت راه را سرپرست وزارت راه و ترابري معرفي كرد.
به گزارش مهر، صادق بناب در اولين اقدام خود در اين وزارت خانه اكبر اميد مقدم مديركل دفتر وزارتي خرم و حسن حاج علي فرد سرپرست سازمان هواپيمايي را بر كنار كرد.

بنابراين گزارش، وي رضايي نياركي را به سمت سرپرستي سازمان هواپيمايي منصوب كرد.

5 آبان 1383؛ مديرعامل شركت هواپيمايي هما در گفت و گو با مهر:
واگذاري هندلينگ فرودگاه امام به ايران اير ابلاغ نشده است

داوود كشاورزيان به خبرنگار"مهر" گفت: وقتي فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به روش BOT( ساخت، بهره برداري و مالكيت) به خارجي ها واگذار مي شود، طبعا هندلينگ ( خدمات فرودگاهي ) نيز بايد به آنان واگذار شود مگر اين كه با خارجي ها صحبت كنيم كه اين بخش به نيروهاي داخلي واگذار شود. واگذاري هندلينگ فرودگاه امام به ايران اير ابلاغ نشده است

به گزارش خبرگزاري"مهر"، مديرعامل شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران(هما) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" درباره هندلينگ فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) و اين كه اين بخش به نيروهاي داخلي واگذار مي شود يا خارجي، اظهارداشت: فعلا اين فرودگاه تعطيل بوده و هيچ گونه فعاليت ندارد كه بگوييم هندلينگ به دست نيروهاي داخلي است يا خارجي.

داوود كشاورزيان در عين حال تصريح كرد: درهمان روزهاي بازگشايي فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) تصميم گرفته شده بود كه هندلينگ فرودگاه فوق را "ايران اير" انجام دهد و ما نيز آمادگي خود را براي انجام اين كار اعلام كرديم.

وي با بيان اين مطلب كه فعلا تصميم جديدي از سوي وزارت راه و ترابري به شركت هواپيمايي هما مبني بر واگذاري هندلينگ فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به" ايران اي" ابلاغ نشده است، خاطرنشان كرد: از نظر ما كماكان همان تصميمي كه در روزهاي آغازبازگشايي فرودگاه فوق گرفته شده بوده به قوت خود باقي است.

كشاورزيان ادامه داد: هم اكنون فرض بر اين است كه هندلينگ فرودگاه بين المللي امام خميني را شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران انجام خواهد داد.

مديرعامل شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران در ادامه با اشاره به اين كه بحث واگذاري هندلينگ فرودگاه امام خميني(ره)به خارجي ها به پس از موضوع سرمايه گذاري خارجي ها درترمينال دوم اين فروگاه به روش BOT برمي گردد، گفت: اصولا وقتي فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به روش BOT( ساخت، بهره برداري و مالكيت) به خارجي ها واگذار مي شود، طبعا هندلينگ (امور خدماتي فرودگاه) نيز بايد به آنان واگذار شود مگر اين كه با خارجي ها صحبت كنيم كه اين بخش به نيروهاي داخلي واگذار شود.

وي توضيح داد: وقتي نيروهاي امنيتي كشور با واگذاري هندلينگ فرودگاه به خارجي ها مخالفت مي كنند، در اين صورت بايد دراين باره فكري شود و يا اعلام كنند كه در فرودگاه سازي بنا نيست از سرمايه گذاري به روش BOT استفاده كنيم.

كشاورزيان درپاسخ به اين پرسش كه آيا با واگذاري هندلينگ فرودگاه امام خميني(ره) به خارجي ها به معناي بي توجه اي به نيروها و متخصصان داخلي نيست، گفت: وقتي فرودگاه به صورت كلي به روش BOT به سرمايه گذار خارجي واگذار مي شود، اين تعابير اصلا در اين باره درست نيست و به عبارت ديگر اين كار به معناي دهن كجي به نيروهاي داخلي نيست.

مديرعامل شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران در پايان تاكيد كرد: اگر مي خواهيم متناسب با پيشرفت دنيا رشد كنيم بايد از امكانات و سرمايه هاي خارجي استفاده كنيم كما اين كه ديگران هم استفاده كرده اند.

15 آبان 1383؛ در ديدار سفير تركيه با سرپرست وزارت راه و ترابري مطرح شد:
 آخرين وضعيت تاو در فرودگاه امام و ديدگاه صادق بناب در اين باره

سرپرست وزارت راه و ترابري در پاسخ به پرسش سفير تركيه مبني بر اين كه سرانجام تفاهمنامه شركت"تاو" در فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به كجا رسيد، گفت: اين تفاهمنامه كماكان به قوت خود باقي است و وزارتخانه مذكور تنها به جاي اخذ مجوز ازشوراي اقتصاد از مجلس شوراي اسلامي بايد مجوز بگيرد.

به گزارش خبرگزاري"مهر"،  احمد صادق بناب در عين حال با تاكيد بر اين كه تاكنون قراردادي بين ايران و تركيه درباره واگذاري فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به شركت"تاو" به امضا نرسيده است، افزود: پيش از امضاي اين قرارداد، مطالعات بيشتري روي آن انجام خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: هم اكنون در متن تفاهم نامه ايران و تركيه براي واگذاري فرودگاه امام خميني(ره) به شركت"تاو"، هيچ تغيير ماهوي صورت نگرفته و تنها بحث اخذ مجوز از شوراي اقتصاد مطرح بوده كه الان به اخذ مجوز از مجلس شوراي اسلامي تبديل شده است.

صادق بناب كه با "بوزكورت آران" سفير تركيه در ساختمان شهيد دادمان گفت و گو مي كرد، روابط اقتصادي و سياسي دو كشور را مثبت ارزيابي كرد و گفت: با توجه به شريط حاكم بر ايران و تركيه اميدوارم توسعه روابط دو كشور روزبه روز شدت بيشتري بگيرد.

سرپرست وزارت راه و ترابري تاكيد كرد: روابط مناسب ايران و تركيه در زمينه هاي مختلف موجب خواهد شد تا عقب ماندگي هاي تاريخي در توسعه روابط دو كشور جبران شود. 

وي با اشاره به اين كه همكاري هاي متقابل دو كشور در زمينه گردشگري متعادل است، تصريح كرد:همانطوري كه هم اكنون زمينه سرمايه گذاري شركت هاي تركيه اي در ايران فراهم شده است، زمينه هاي حضور شركت هاي ايراني نيز بايد در تركيه فراهم شود.

صادق بناب ادامه داد: هم اكنون شركت صنايع پتروشيمي ايران از آمادگي لازم براي سرمايه گذاري در تركيه برخوردار است. 

صادق بناب، با بيان اين كه براي بسط روابط  ايران و تركيه بايد از بحث برقراري سيستم تعرفه هاي ترجيحي استفاده كنيم، گفت: دو كشور بايد تمام توانشان را براي نتيجه گيري از مفاد قراردادهاي كميسيون هاي مشترك اقتصادي بكار گيرند.

13 آذر 1383؛ رضايي نياركي سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري در گفت و گو با "مهر" تاكيد كرد:
6 دي ماه؛ بهترين زمان براي بازگشايي دوباره فرودگاه امام

سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري، بهترين زمان براي بازگشايي دوباره فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) را انتقال عمليات پروازي حجاج به اين فرودگاه - همزمان با آغاز سفر زائران به بيت الاحرم ( 6 دي ماه سال جاري) دانست. 6 دي ماه؛ بهترين زمان براي بازگشايي دوباره فرودگاه امام

به گزارش خبرگزاري"مهر"، نورالله رضايي نياركي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري" مهر" در عين حال با اعلام اين كه هم اكنون فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) از لحاظ امكانات و تجهيزات براي بازگشايي دوباره آماده است، تصريح كرد: برهمين اساس، عمليات پروازي ازاين فرودگاه را هم اكنون با همكاري نهادها و مراجع ذي ربط مي توان آغاز كرد.

وي با اشاره به طرح الزام دولت به اخذ مجوز مجلس براي حضور شركت خارجي در فرودگاه بين المللي امام خميني(ره)خاطرنشان كرد:" تاكنون با نمايندگان مجلس در رابطه با موضوع فوق مذاكراتي نداشته ام".

به گفته نياركي، همچنين فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به لحاظ فنس كشي اطراف فرودگاه، استقرار نيروهاي انتظامي، سپاه و گمرك، وضعيت برق و امكانات آب فرودگاه هيچ گونه مشكلي ندارد.

رييس سازمان هواپيمايي كشوري با تاكيد بر اين كه نيروها و متخصصان داخلي درجهت ساخت و بهره برداري از فرودگاه ها از توانايي لازم برخوردار هستند، اظهاركرد: درحال حاضر مي توان براي ساخت ترمينال و ديگر بخش هاي فرودگاهها در كشور حدالامكان از توان نيروهاي داخلي استفاده كرد.

وي كه موافق سرمايه گذاري بخش خصوصي داخلي و خارجي به روش BOT(ساخت، بهره برداري، مالكيت ) به معناي واقعي در كشوراست، گفت: "متاسفانه اين نوع سرمايه گذاري در برخي قراردادها به معناي واقعي صورت نگرفته است".

25 آذر 1383؛ به منظور ارائه پيشنهاد براي تصدي پست وزارت راه و ترابري :
110 نفر از مديران وزارت راه به رييس جمهوري نامه نوشتند

حدود 110 نفر از مديران وزارت راه و ترابري كه در بين آنها اسامي چند مقام بلند پايه اين وزارتخانه نيز به چشم مي خورد طي نامه اي به رييس جمهوري خواستار آن شدند تا وي محمد رحمتي را به عنوان وزير پيشنهادي راه و ترابري خود به مجلس معرفي كند. 110 نفر از مديران وزارت راه به رييس جمهوري نامه نوشتند

به گزارش خبرگزاري مهر، در نامه مديران وزارت راه و ترابري به سيد محمد خاتمي، رييس جمهوري كشورمان با اشاره به سوابق موفق و درخشان محمد رحمتي در وزارت راه و ترابري آمده است:" ما مديران وزارتخانه مذكوررحمتي را بهترين گزينه در شرايط فعلي براي تصدي اين پست مي دانيم".

اين نامه به امضاي برخي مشاوران وزير راه و ترابري، مديران كل ستادي، مديران و اعضاي هيات مديره تعدادي از شركت ها و سازمان هاي تابعه، كارشناسان ارشد حوزه ستادي و برخي پرسنل ديگر اين وزارتخانه رسيده است.

به گزارش"مهر"،  محمد رحمتي معاون سابق ساخت و توسعه راه هاي وزارت راه و ترابري و مديرعامل راه آهن در زمان مرحوم دادمان بوده و داراي مدرك فوق ليسانس عمران است.

بنابر گفته مجيد انصاري معاون پارلماني رييس جمهوري، سيد محمد خاتمي وزير پيشنهادي راه و ترابري را تا هفته آينده به مجلس شوراي اسلامي معرفي مي كند.

به نظر مي رسد با انتخاب وزير آينده راه و ترابري، پروژه هاي مهم اين وزارتخانه از جمله آزاد راه تهران - شمال، احداث راه آهن اصفهان - شيرازو فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) هرچه سريعتر عملياتي و اجرايي شوند.

18 دي 1383؛ مهر گزارش مي دهد:
گزارش ويژه وزارت راه براي افتتاح دوباره فرودگاه امام آماده شد

احمد صادق بناب سرپرست فعلي وزارت راه و ترابري كه حتي هم اكنون از سوي رييس جمهوري به عنوان وزير راه و ترابري پيشنهادي به مجلس معرفي شده، گزارش ويژه اين وزارتخانه براي افتتاح دوباره فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) را آماده كرده است. گزارش ويژه وزارت راه براي افتتاح دوباره فرودگاه امام آماده شد

به گزارش خبرگزاري"مهر"، درحالي كه سيد محمد خاتمي، رييس جمهوري در مهرماه سال جاري احمد صادق بناب سرپرست وزارت راه و ترابري را مامور كرد تا براي راه اندازي سريع فرودگاه امام خميني(ره) گزارشي تهيه كند، آخرين خبرها نيز آماده شدن گزارش ويژه اين وزارت خانه در اين باره حكايت دارد.

 دراين گزارش كه قرار است به رياست جمهوري ارسال شود، فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) از نظر اين وزارتخانه براي بهره برداري دوباره آماده ذكر شده است.

اين گزارش مي افزايد: تنها مورد ابهام در بازگشايي دوباره اين فرودگاه مساله واگذاري آن به شركت تركيه اي تاو است به طوري كه دولت بايد براي قراردادهاي خارجي به خصوص قرارداد تاو از مجلس مجوز دريافت كند.

همچنين در اين گزارش عنوان شده كه با همكاري دولت ، مجلس و ساير دستگاه هاي ذي ربط  مي توان فرودگاه بين المللي امام خميني(ره را بازگشايي كرد.

بنابراين گزارش، حتي صادق بناب براي اين كه روز يكشنبه از نمايندگان مجلس راي اعتماد بگيرد بخشي از گزارش فوق را كه حاكي از آمادگي وزارت راه و ترابري براي افتتاح فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) است، قرائت خواهد كرد.

درهمين باره يك مقام مسئول در وزارت راه و ترابري ( سازمان هواپيمايي كشوري) به خبرنگار "مهر" گفت: در شرايط فعلي فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) را مي توان بدون حضور شركت تركيه اي "تاو " بازگشايي كرد.

وي تصريح كرد: هم اكنون با واگذاري هندلينگ ( خدمات رفاهي فرودگاه) فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) به يك شركت هواپيمايي داخلي و هماهنگي نيروهاي نظامي و انتظامي، گمرك و وزارت راه و ترابري مي توان در اسرع وقت فرودگاه را به بهره برداري دوباره رساند.

به گزارش خبرنگار"مهر"، دكتر احمد توكلي  رييس مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي هدف نمايندگان مجلس از طرح الزام دولت به اخذ مجوز مجلس براي قراردادهاي خارجي (به خصوص قرارداد تاو و تركسل) را دفاع از بخش خصوصي و حفظ منافع ملي كشور ذكر كرده است.

ادامه دارد...