کرمان - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان حضور سران کشورهای غیر متعهد در ایران را نشانه حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شیخ بهائی پیش از ظهر چهارشنبه در شانزدهمین همایش سراسری آفرینش های عاشورایی کرمان، با اشاره به برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران گفت: حضور سران کشورهای عدم تعهد در این اجلاس نشاندهنده موقعیت ایران در جهان بوده و حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان می دهد.

وی با اشاره به خشم استکبار جهانی در برابر برگزاری این اجلاس در ایران افزود: برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد در ایران نشان می دهد که ادعاهای آمریکا و استکبار جهانی پوچ و بی اساس بوده و ایران در عرصه بین المللی از جایگاه خوبی برخوردار است. 

شیخ بهائی در ادامه با اشاره به همایش سراسری آفرینش های عاشورایی، برگزاری چنین همایش هایی را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: این امر باعث آشنایی هر چه بیشتر کودکان و نوجوانان با فرهنگ عاشورایی می شود.

این مسئول با بیان اینکه دشمنان اعتقادات مذهبی جوانان و نوجوانان را هدف حملات خود قرار داده اند گفت: یکی از اهدف آنها بیگانه کردن جامعه با فرهنگ عاشورایی است.

وی ادامه داد: اما این امر با عشقی که شیعیان و به خصوص مردم متدین ایران اسلامی نسبت به ائمه اطهار و سالار شهیدان دارند غیر ممکن بوده و به جایی نمی رسد.

شیخ بهائی گفت: باید وقایع عاشورا به شکلی شفاف و صحیح بازگو شود و از هرگونه تحریف در این زمینه به صورت جدی جلوگیری به عمل آید.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تعالیم دینی باید بیش از پیش در بین آینده سازان مملکت ترویج پیدا کند.