به گزارش خبرنگار مهر، داریوش پاک بین امروز در یک نشست خبری به تشریح برنامه های هفته تعاون (13 تا 19 شهریورماه جاری) پرداخت و گفت: تعاون، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تعاون، اشتغال و کارآفرینی، تعاون، فقرزدایی و عدالت اجتماعی، تعاون، اصل 44 و رویکردهای نوین، تعاون، معنویت و میثاق با ولایت، تعاون، توسعه صادرات و تعاون، الگوسازی ایرانی پیشرفت؛ روزهای هفته تعاون امسال خواهند بود.
دبیرکل اتاق تعاون ایران اظهار داشت: در سال بین المللی تعاون، به دنبال احراز هویت واقعی تعاونی ها و تثبیت جایگاه آن به عنوان یکی از ارکان اصل اقتصاد کشور هستیم.
پاک بین همچنین به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در روزهای 25 تا 28 شهریورماه امسال با حضور 1100 شرکت داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: در این دوره از نمایشگاه، 200 شرکت خارجی حضور دارند.
این مقام مسئول در بخش تعاون از حضور نمایندگان 20 کشور خارجی در نمایشگاه امسال ساختمان از آلمان، انگلیس، فرانسه، آمریکا، ترکیه، ایتالیا، کره جنوبی، چین، اتریش، مالزی، عراق و هنگ کنگ خبر داد و گفت: بیش از 1000 شرکت داخلی و 300 شرکت خارجی در لیست انتظار ورود به نمایشگاه هستند.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در ارتباط با آخرین اقدامات صورت گرفته در زمینه اصلاح قانون تعاون که همواره در سال های اخیر مباحثی پیرامون آن مطرح بوده است، گفت: این موضوع قبلا در مجلس مطرح شده بود و لایحه آن دوباره برای بازبینی و انجام برخی اصلاحات به دولت برگشته بود.
به گفته پاک بین، در دور جدید مذاکرات طی هفته های اخیر نشستی را در این زمینه برگزار کردیم و قرار است از طریق ایجاد کارگروه مشترک اتاق تعاون و وزارت تعاون، کار و رفاه؛ آخرین تغییرات را در این زمینه دنبال کنیم.
دبیرکل اتاق تعاون ایران در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در زمینه آخرین وضعیت تدوین سند توسعه بخش تعاون اظهار داشت: با اینکه در این بخش هم 90 درصد کارها انجام شده است، اما نیاز به برخی بازبینی ها نیز دارد.
این مقام مسئول در بخش تعاون اظهار داشت: در تلاش هستیم تا قبل از اتمام فصل پاییز سند نهایی شدن توسعه بخش تعاون را برای استفاده در اختیار تعاونگران قرار دهیم.
وی همچنین با انتقاد از برخی اقدامات وزارت راه و شهرسازی در یکسال اخیر در ارتباط با خروج تعاونی های مسکن مهر از ساخت و ساز و تلاش برای جایگزینی انبوه سازان، گفت: در 30 سال گذشته، 75 درصد کل مسکن کشور از طریق تعاونی ها ساخته شده است.
پاک بین تصریح کرد: ماندن تعاونی ها در بازار مسکن می تواند منجر به تعادل قیمت و تثبیت آن شود، حال با خروج تعاون از این حوزه و اینکه تعاونی ها اساسا در ساخت و ساز به دنبال کسب سود نیستند، باعث افزایش قیمت مسکن خواهد شد.