گرگان - خبرگزاری مهر: مسئول کارگاه بخش حجم نوزدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی، گفت: این جشنواره نباید فقط در رده سنی جوانان برگزار شود بلکه برگزاری این گونه جشنواره ها در رده سنی نوجوانان و کودکان نیز ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ اکبری دیلمقانی ظهر جمعه در حاشیه برگزاری جشنواره در گرگان گفت: در همه جای دنیا و در یک مجموعه اکادمیک 5 تا 10 درصد از هنرمندان وارد بازار کار می شوند.

وی افزود: بدون برگزاری این جشنواره ها جریان هنری قطع می شود و تداوم نخواهد داشت.

وی اظهار داشت: حتی اگر 5تا 10درصد هنرمندانی که در این جشنواره ها شرکت می کنند به بازار کار وارد شوند، جشنواره رسالت خود را به خوبی انجام داده است.

وی تصریح کرد: هنرمندانی که وارد این جشنواره می شوند، در استان های خود یک اتفاق هنری را به راه انداخته و پشت سر گذاشته اند و باید این مسیر برای رشد آنها تداوم داشته باشد.

دیلمقانی افزود: باید شرایطی را برای هنرجویان فراهم کنیم تا بتوانند در کنار یکدیگر در قالب یک جشنواره با هم رقابت کرده و کسب تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: این موارد همه لازم و ملزوم یکدیگر در رشد جامعه هنری هستند جامعه ای که پویا خواهد بود بنابراین بدون برنامه ریزی و داشتن نگاه مثبت این اهداف محقق نمی شود.

جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی گلستان از روز سه شنبه در گرگان آغاز شد و امروز به کار خود پایان می دهد.