بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان گفت: اگر دستگاه های نظارتی بتوانند به نحو مطلوب و شایسته ای بر امر تعاونیها نظارت داشته باشند به طور قطع و یقین اعتماد در مردم افزون می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، گل محمد بامری جمعه شب در جشنواره تعاونی های برتر هرمزگان که به مناسبت هفته تعاون برگزار شد بر نقش تعاونی ها دررشدو شکوفایی اقتصادی تاکید و گفت: یکی از راه های تحقق عدالت و شکوفایی اقتصادی در جامعه تشکیل تعاونی است زیرا دین مبین اسلام و آیات و روایات مختلف بر امر تعاون و همکاری برای رسیدن به عدالت و شکوفا شدن اقتصاد و معیشت وجود دارد که می توان بر این اساس از تنوع افکار و عقاید و سلیقه های مختلف در جهت تحقق و خرد جمعی بهره گرفت.

وی افزود: تعاون، همیاری، همکاری، تقویت روح تفکر و مشارکت جمعی ابزارهای مناسب در حرکت به سمت برقراری عدالت و توسعه همه‌جانبه محسوب می‌شوند. بخش تعاون تنها بخشی است که در آن تصمیم‌گیری‌ها مستقل از میزان سرمایه افراد و تنها بر اساس ارزش انسانی و تشریک مساعی استوار است. بنابراین معرفی توانمندی‌های بخش تعاون و تقویت این بخش از اقتصاد کشور به منظور ایجاد اشتغال پایدار، ارتقاء سهم اقتصاد تعاونی در تولید ناخالص ملی، گسترش نقش مؤثر تعاون در سطوح عالی تصمیم‌گیری اقتصادی کشور و ... بسیار حیاتی است.

بامری اجرای اصل 44 قانون اساسی را یکی از موارد مهم تحقق تعاونی عنوان کرد و گفت: اصل 44 بر نقش تعاونی ها درتوسعه و رشد اقتصادی و جمع آوری سرمایه های سرگردان و هدایت این سرمایه ها به سمت کار و تلاش جمعی تاکید دارد که باید در این زمینه تلاش کرد فرهنگ تعاونی در جامعه نهادینه شود.

وی نظارت و بازرسی برای ایجاد اعتماد در جامعه را امری لازم و ضروری عنوان و افزود: اگر دستگاه های نظارتی بتوانند بنحو مطلوب و شایسته ای بر امر تعاونی ها نظارت داشته باشند به طور قطع و یقین اعتماد در مردم افزون و می توان سرمایه ها آنان را جذب و در جهت مسیر صحیح و ساماندهی امور هدایت کرد.

معاون استاندار هرمزگان با اشاره به این که رمز مصونیت بخشی به تعاونی ها، ارتقا فرهنگی آن هاست برآموزش و توان مند سازی فرهنگی اعضای تعاونی ها تاکید و حفظ و ماندگاری سرمایه را از طریق آموزش مورد تاکید قرار داد.

بامری اظهار امیدواری کرد انتخاب و معرفی تعاونی‌های برتر استان که با هدف ترویج فرهنگ تعاون و شناساندن نمونه‌های موفق تعاونی، توانمندی‌های بالقوه بخش تعاون را به تصویر می‌کشد بتواند در راستای اصلاح آگاهی‌ها و نگرش‌های عمومی نسبت به بخش تعاون مؤثر واقع شده و با بیان فرصت‌های موجود دراین بخش موجبات تشویق، ترغیب و جلب افراد و گروه‌های مستعد و علاقمند را فراهم آورد.