به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر جلالی عصر سه شنبه در نشست پیگیری فرهنگ سازی و استقرار شهرهای الکترونیک استان سمنان در محل استانداری با انتقاد بر اینکه در سیستم اداری فعلی متاسفانه علاقه استفاده از کاغذ بازی و روش های قدیمی قابل پذیرش تر از روش های نوین است، تصریح کرد: با روش های سنتی نمی توان به سیستم اداری مطلوب دست یافت.
وی اظهار داشت: فرهنگ اداری و سازمانی کشور دچار بیماری نپذیرفتن استفاده از سامانه های جدید است.
جلالی با تاکید بر اینکه در فرهنگ اداری و سازمانی کشور باید پذیرفته شود که الکترونیکی شدن خدمات باعث تسریع در امور می شود، گفت: نظم دهی و مدیریت مناسب از نتایج الکترونیکی شدن کارها محسوب می شود.
وی با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود تا روش های نوین در ادارات کاربردی شود، افزود: بهره گیری از روش های نوین به تسریع در امور اداری و اعمال مدیریت بهتر می انجامد.
این کارشناس فناوری خاطرنشان کرد: ایران اسلامی در رتبه شانزدهم توسعه مباحث دانش بنیان در جهان قرار دارد و اکنون باید به فکر اقتصادی کردن علوم دانش بنیان باشیم.
وی با اشاره به برنامه دهگانه تحول اداری در کشور، افزود: استقرار دولت الکترونیک بند اول این برنامه است و مسئولین باید توجه کنند که شهرهای الکترونیک زمینه ساز تحقق دولت الکترونیک است.
وی با اشاره به اجراء فعالیت های لازم برای الکترونیکی شدن شهرهای استان سمنان و بسترسازی برای گسترش آن اظهار داشت: در حال حاضر در استان سمنان، 18 شهر الکترونیک ایجاد شده است.
جلالی با تاکید بر توجه و اعتبار بیشتر مدیریت استان سمنان در توسعه و پیشرفت شهرهای الکترونیک، از پیشرفت کند اجرای طرح مدیریت توسعه الکترونیکی این استان انتقاد کرد.
وی در پایان با اشاره به فرآیندهای پنج گانه ایجاد شهرهای الکترونیک، اظهار داشت: هم اکنون در شهرهای الکترونیک استان سمنان، فرهنگ اول یعنی فرهنگ سازی خاتمه یافته و فرآیند دوم شامل عملیاتی کردن فرآیند اول آغاز شده است.
به گزارش مهر، نشانی شهرهای الکترونیک استان سمنان semnan.vcity.ir است.