به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کاظم پورامینی گفت: مرکز دانش پژوهان شاهد و ایثارگر قم در پی رسالت شناسایی، جذب، تشویق، تقویت انگیزه در جهت تولید و توسعه علم و دانش و پیشرفت و تعالی و آبادانی و استقلال کشور تلاش مینماید.
وی ادامه داد: اعضای این مرکز از همسران و فرزندان شهدا، جانبازان و آزادگان و خانواده ایشان میباشند که در گروههای حوزوی، دانشگاهی، قرآنی، علمی و اهل قلم عضو مرکز نخبگان شاهد وایثارگر هستند.
وی ادامه داد: به فرمایش مقام معظم رهبری مدیریت تحولات کشور باید در دست نخبگان حوزه و دانشگاه باشد از این رو برای شناسایی و پرورش و تشویق دیگران به این امر مرکز دانش پژوهان ایجاد و به حمایت از نخبگان شاهد وایثارگر میپردازد.
وی اضافه کرد: انسانهایی که در کنار تخصص، تعهد همراه ساخته و مصداق تمام عیار شخصیتهای متعالی ایرانی –اسلامی هستند و نقش کلیدی در توسعه و تعالی کشور ایفا مینمایند و از این رو بعنوان الگوهای الهام بخش برای جامعه اسلامی شناخته میشوند.
پورامینی افزود: در راستای حمایت از این عزیزان نخبه ایثارگر سال گذشته از 37نفر از کسانی که توانسته بودند در طول سال 90، مقالات علمی د رسطح ملی و بین المللی، تالیفات جدید، کسب رتبه در جشنوارههای فرهنگی هنری و... داشته باشند، تجلیل بعمل آمد.
فعالیت 86 نخبه قرآنی
معاون فرهنگی بنیادشهید و امور ایثارگران قم گفت: 86 پیشتاز و نخبه قرآنی ایثارگر در استان قم فعالیتهای قرآنی مشغول هستند.
مهدی پهلوانی افزود: پیشتازان قرآنی از بین برگزیدگان قرآنی هستند که توانستند رتبههای برتر کشوری را طی هشت سال گذشته کسب نمایند.
وی اضافه کرد: این افراد در رشتههای حفظ، قرائت، تفسیر و مفاهیم قرآن کریم صاحب رتبههای برتر کشوری شدهاند و بعنوان پیشتازان قرآنی شناخته شدهاند.
وی ادامه داد: سالانه نزدیک به سه هزار نفر از ایثارگران در مسابقات قرآنی حضور مییابند و با کسب امتیاز لازم به مسابقات استانی و کشوری راه مییابند.
پهلوانی افزود: این مسابقات با هدف انس به قرآن، آشنایی با مفاهیم قرآن، بکارگیری دستورات قرآن در زندگی و ترویج فرهنگ قرآنی دنبال میشود.
25 حسینیه شهید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را دنبال میکنند
معاون پژوهش بنیادشهید وامور ایثارگران قم گفت: حسینیههای شهدا در ادامه راه و اهداف شهدا به فعالیتهای مذهبی و فرهنگی پرداخته و از این طریق فرهنگ ایثارو شهادت را زنده نگه میدارند.
محسن دلاوری افزود: محور فعالیتهای این حسینیهها را برگزاری مراسمهای جشن و عزاداری اهل بیت (ع)، برپایی جلسات آموزش و روخوانی قرآن کریم، برگزاری کلاسهای فرهنگی و آموزشی و ادعیه زیارت عاشورا توجه به مسایل روز جامعه در این برنامهها و برگزاری مراسمهای متناسب با ایام ملی میباشد.
وی ادامه داد: هم اکنون 25 حسینیه شهید از سوی خانوادههای معظم شهدا درقم فعال هستند که همگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تاکید بر ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس فعالیت میکنند و یاد و راه شهدا را زنده نگه میدارند.
دلاوری اضافه کرد: این حسینیهها توسط والدین شهدا در منازل شهدا و بنام ایشان در قم فعال هستند و هر ساله افراد بسیاری برای حضور در مراسمهای مختلف مذهبی و فرهنگی در این اماکن مذهبی که مزین به نام شهداست، حضور مییابند.
وی افزود: بنیاد شهید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از برنامههای این اماکن استقبال نموده و از فعالان این عرصه حمایت مینماید.
تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۹
قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل بنیادشهید وامور ایثارگران قم گفت: مرکز دانش پژوهان بنیاد شهید قم با 225 نفر از نخبگان شاهد و ایثارگر استان مشغول فعالیت است.