به گزارش خبرنگار مهر، قاسم حیدری صبح یکشنبه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر که به منظور انعقاد تفاهمنامه همکاری بین این دو دستگاه برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش بستر مناسبی برای کارهای فرهنگی و به ویژه موضوع پیشگیری از جرم در ابعاد مختلف است.
وی در ادامه با اشاره به این که دانشآموزان میتوانند افراد موثری در محیطهای خانواده، جامعه و ... در امر پیشگیری از ناهنجاریها و جرم باشند، افزود: توجه به این مسئله موجب میشود، علاوه بر اینکه دانشآموز مرتکب جرم نشود، با انتقال این مطالب به اعضای خانواده و دوستان و افراد دیگر، آنها نیز مرتکب جرم نشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر با اشاره به اهداف این تفاهمنامه، اضافه کرد: برنامهریزی مناسب برای گسترش فرهنگ پیشگیری از وقوع جرم و جلوگیری از گرفتاری دانشآموزان در دامهای احتمالی از اهداف اصلی این تفاهمنامه است.
برگزاری نشستهای آموزشی برای دانشآموزان
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز ضمن تقدیر از رویکرد فرهنگی معاونت اجتماعی دادگستری استان بوشهر گفت: وجود همکاری بیشتر در بین دو دستگاه آثار و نتایج ارزندهای در جوامع هدف به دنبال دارد.
رضایی تصریح کرد: برگزاری نشستهای آموزشی برای دانش آموزان و همچنین انجام آموزشها و هشدارهای اجتماعی و آگاهی بیشتر اولیای دانشآموزان با مسائل و معضلات مختلف جامعه گامی موثر در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان است.
سید احمد رضا فرهی مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر در ارتباط با برنامههای این معاونت از همکاری با آموزش و پرورش گفت: تقویت مربیهای دینی و پرورشی و آموزشهای مربیها در مدرسه در حوزه آسیب های اجتماعی مدارس، می تواند گامی موثر در پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس و بین دانش آموزان باشد.
کارشناس مشاوره آموزش و پرورش نیز ضمن ابراز امیدواری از همکاری بین آموزش و پرورش و دادگستری گفت: اطلاع رسانی و آموزش مهارتهای اجتماعی دانش آموزان بیشترین تأثیر را در پیشگیری از وقوع جرم در بین آنها دارد.
خلیلی افزود: شناسایی و حمایت از دانش آموزان دختر و پسر در معرض خطر آسیب های اجتماعی در مدارس متوسطه استان بوشهر در سال تحصیلی 92-91، از اهداف اصلی این تفاهمنامه است.