معاون سازمان حج و زيارت گفت: با امضاي تفاهم نامه اي بين وزارت امور خارجه ايران و عراق اعزام زايران به عتبات عاليات مجددا از اواخر ارديبهشت ماه آغاز مي شود .

سيد ابوالحسن رضوي درگفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : پس از برقراري ثبات نسبي درعراق و انتخاب رييس جمهور اين كشور سرانجام با سفر هيات عراقي به ايران و انجام مذاكرات در خصوص اعزام زايران به عتبات ، اعزامها از سرگرفته مي شود .

وي افزود: سفر به عتبات از مرزهاي خسروي، مهران و شلمچه در ابتدا با اعزام روزانه 1500 نفر آغاز مي شود و در صورت افزايش امكانات از سوي عراقي ها ظرفيت ها نيز افزايش پيدا مي كند.

وي خاطر نشان كرد: مردم مي توانند درارديبهشت ماه پس از اعلام سازمان حج و زيارت به دفاترزيارتي مجاز در سطح كشور مراجعه و نسبت به ثبت نام خود براي سفر به عتبات عاليات اقدام نمايند.