معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از تغییر شیوه های تدریس زبان های انگلیسی و عربی در مدارس کشور و تاکید بیشتر روی مکالمه دانش آموزان خبر داد.

فاطمه قربان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: کتاب های سوم ابتدایی و اول متوسطه اول (اول راهنمایی) براساس برنامه درسی ملی برای سال تحصیلی 93-92 تغییر محتوایی می کند.

وی افزود: در مقطع اول راهنمایی محتوای کتاب های زبان انگلیسی و عربی براساس برنامه درسی ملی و با تاکید بیشتر روی مکالمه دانش آموزان تغییر خواهد کرد.

به گفته قربان، متاسفانه اگرچه در سال های اخیر دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان زبان های انگلیسی و عربی را فرا می گرفتند، اما پس از خروج از مدرسه این دانش آموزان نمی توانستند به این زبان ها صحبت کنند که در تغییر محتوای کتاب براین مورد تاکید زیادی شده است.

معاون آموزش ابتدایی درباره آموزش زبان انگلیسی در مقطع ابتدایی نیز توضیح داد: چنین اقدامی با توجه به نارضایتی والدین نسبت به تعداد کتاب های درسی و همچنین آشنا نبودن دانش آموز به فضای تحصیل و مدرسه در مقطع ابتدایی صورت نمی گیرد و دانش آموزان در این مقطع با مهارت های زندگی اجتماعی و فردی آشنا می شوند.

اجرای آزمایشی نظام دوری در برخی از مدارس کشور

قربان درباره راه اندازی نظام دوری در مقطع ابتدایی گفت: در این نظام که به صورت آزمایشی از سال گذشته در برخی از مدارس کشور اجرا شده است، درس های سه پایه اول، دوم و سوم دبستان توسط یک معلم به دانش آموز تدریس می شود.

وی ادامه داد: این طرح با توجه به مشکلات روحی- روانی دانش آموز که با تغییر معلم پایه اول ایجاد می شد، به صورت آزمایشی از سال گذشته در برخی از مدارس کشور اجرا شد که امسال تعداد مدارس در هر منطقه آموزشی از دو مدرسه به شش تا هشت مدرسه افزایش یافته است و پس از بررسی نتایج  پژوهشی این اقدام، تصمیم گیری برای اجرای آن در سراسر کشور انجام می گیرد.

این مقام مسوول درباره دوره های آموزشی معلمان برای این طرح گفت: معلمان پایه اول ابتدایی در طول تابستان آموزش های لازم را درباره نحوه آموزش کتاب های جدیدالتالیف پایه دوم و سوم ابتدایی دیده و در این حوزه هیچ مشکلی برای آنها به وجود نخواهد آمد.