به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر اکبرلو نویسنده، محقق و کارشناس تئاتر با استقبال از برگزاری جشنواره هنر و رسانه گفت: در صورتی که هیات داوران جشنواره افراد متخصص باشند و نگاه جشنواره به آثار نیز نگاهی تخصصی باشد، به سهم خود میتواند موجب تشویق اهالی رسانه شود و البته اگر به شکل صحیح انجام پذیرد میتواند باعث تعامل اهالی رسانه و هنرمندان باشد.
این پژوهشگر گفت: البته فعالیتهای مشابه با جشنواره «هنر و رسانه» پیش از این نیز صورت گرفته که به عنوان نمونه بخش مطالب هنری در جشنواره مطبوعات را میتوان مثال زد یا اینکه انجمن منتقدان خانه تئاتر سالهاست به صورت مستمر این مسابقه را برگزار میکند.
وی ادامه داد: انگیزههای کار در رسانه نیازمند بهبود شرایط و مواردی است که باید در خود رسانهها اتفاق بیافتد و این میسر نمیشود مگر آن که نشریات و روزنامهها به ویژه روزنامههای عمومی صفحات هنری خود را صرفا به دلیل به اصطلاح جور بودن جنس، نخواهند و بخش جدیتری برای آن قایل شوند. اگرچه نباید فراموش کرد جایزه تاثیرات خود را خواهد گذاشت.
اکبرلو گفت: در وضعیت کنونی فقط چند روزنامه نگاه جدی به صفحات هنری دارند. بنابراین به اعتقاد من، برگزاری این جشنواره فقط در روزنامه نگاران جوان انگیزه ایجاد میکند چرا که در حال حاضر روزنامه نگاران با سابقهتر نیازمند انگیزههای دیگری چون جدی گرفتن بخش هنر، ثبات بیشتر مدیریتی و دریافت حق الزحمه عادلانه هستند.
این نویسنده در ادامه گفت: مناسب است که حضور مدیران مسوول و سردبیران که بیشتر اهل سیاست هستند در جشنواره «هنر و رسانه» پر رنگ تر باشد. طبیعی است که با حضور آنها در متن جشنواره، احتمال توجه بیشتر به صفحات هنر در طول سال امکان پذیر خواهد بود در غیر این صورت جشنواره کارکرد نخواهد داشت. شخصا تجربه داشتهام که پس از دریافت یک جایزه، تا زمان حضورم در آن روزنامه مدیر مسوول هیچ گاه متوجه دریافت این جایزه در روزنامه خود نشد.
نخستین جشنواره «هنر و رسانه» با محوریت ارزیابی آثار رسانهای با موضوع هنر به همت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دست برگزاری است و اهالی رسانه میتوانند آثار خود را تا آخر مهر ماه به این جشنواره ارسال کنند.