اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: مباحث و پروژه‌های شهری را نباید در بوروکراسی‌های اداری گیر بیندازیم و این موضوع نباید سدی در مقابل اجرای این مباحث شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس حاج رسولیها ظهر پنج شنبه در برنامه اجلاس شورای اسلامی استان با بیان اینکه  در جلسه شورای عالی استان‌ها یک طرح دوفوریتی مصوب شد که تمام شورا‌ها و شهرداری‌ها به کمک زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی بشتابند، اظهار داشت: هوای آذربایجان شرقی در حال سرد شدن است و هر مجموعه‌ای در استان باید نسبت به اعزام کارگران ماه و نیمه‌ماهر به منطقه ورزقان برای بازسازی و احداث منازل مسکونی در این منطقه اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها نیز براساس بند 10 ماده 55 نیز می‌توانند کمک‌های مالی را به مناطق زلزله‌زده ارسال کنند، اضافه کرد: ضرورت تحقق مدیریت واحد شهری در شهر‌ها امری مهم و ضروری است و معتقد هستم که اصفهان توانایی اجرای مدیریت واحد شهری را در تمام شهر‌های استان دارد.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه البته یکی از دغدغه‌های مسئولان همیشه این بوده که شاید در حال حاضر تمام شهر‌ها و شهرداری‌ها توان مدیریت واحد شهری را نداشته باشند، تاکید کرد: در یک برهه از زمان اعتبارات و ارز قابل توجهی در دولت وجود داشت و هیچ وزیری حاضر نبود که اختیارات خود را به شورا‌ها و شهرداری‌ها واگذار کند اما در حال حاضر کشور در مرحله تحریم قرار دارد.

وی تاکید بر اینکه در شرایط تحریم اقتصاد مقاومتی، مردمی و مشارکتی مطرح است و در ابتدای انقلاب اسلامی اعتبارات بسیاری محدود بود اما پروژه‌های بسیاری در سطح شهر با کمک‌های مردمی اجرا شده است، افزود: در حال حاضر هیچ بودجه‌ای به اصفهان برای اجرای پروژه‌های شهری اختصاص داده نشده است.

حاج رسولیها با اشاره به اینکه با توجه به این موضوع می‌طلبد که نیاز‌های موجود در سطح شهر شناسایی شود و با استفاده از کمک‌های مردمی پروژه‌های عمرانی در شهر اجرا شود، بیان داشت: مباحث و پروژه‌های شهری را نباید در بوروکراسی‌های اداری گیر بیندازیم و بوروکراسی‌های اداری نباید سدی در مقابل اجرای این مباحث شود.

وی ادامه داد: سند دار شدن زمین‌های قولنامه‌ای از مهم‌ترین مطالبات مدیریت شهری اصفهان از مردم است و شهرداری‌ها و شورا‌ها باید نسبت به اجرای پروژه‌های عمرانی براساس نیاز شهر اقدام کنند.