قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم توسعه قم در بخش کشاورزی و حوزه صنایع تبدیلی را نیازمند حمایت ویژه دولت و بخش خصوصی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کرم رضا پیریایی در دهمین ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی استان قم، با بیان اینکه قدرت مانور استان قم در بخش کشاورزی، در حوزه صنایع تبدیلی است، افزود: توسعه استان قم در بخش کشاورزی و حوزه صنایع تبدیلی به حمایت‌های ویژه دولت و بخش خصوصی نیاز دارد.

وی تشکیل صندوق ضمانت بخش کشاورزی را ضروری خواند واعلام کرد: با بهره گیری از این صندوق می توان برای اجرای پروژه های عظیم کشاورزی و دریافت تسهیلات برای اجرایی شدن طرح ها، معضل ضمانت را به آسانی برطرف ساخت و از ظرفیت های بانک های حمایت کننده بخش کشاورزی، برای توسعه بخش کشاورزی استان استفاده کرد.

استاندار قم با بیان اینکه حمایت از بخش کشاورزی، گامی موثر در عرصه وضعیت معیشتی اقشار مختلف جامعه است، عنوان کرد: دولت در حمایت از بخش کشاورزی عزم جدی دارد چراکه حمایت از بخش کشاورزی، خودکفایی کامل در عرصه تولیدات کشاورزی را در پی خواهد داشت.

تولید 15 هزار تن تخم مرغ در طغرود

همچنین در ابتدای این جلسه، رضا سیار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به عناوین طرح های بررسی شده در دهمین جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی استان قم، اظهار داشت: مجموعه مرغ تخمگذار و ماهی های زینتی طغرود با اشتغال زایی برای 120 نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی یکی از طرح های مهم کشاورزی استان قم است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: در این مجموعه بیش از 15 هزار تن تخم مرغ تولید خواهد شد چراکه این مجموعه متشکل از 120 هزار قطعه مرغ تخم گزار و در قالب هشت واحد تعاونی فارغ التحصیلان کشاورزی برای هشت واحد مرغ تخم گزار ایجاد خواهد شد که در کنار این مجموعه، ظرفیت تولید ماهی‌های زینتی و باغ‌های پسته نیز فراهم شده است که ظرفیت اقتصادی بسیار مناسبی را برای استان قم فراهم خواهد ساخت.

سیار در پایان سخنان خود با بیان اینکه این طرح به زودی عملیاتی خواهد شد، خاطر نشان کرد: ایجاد ارزش افزوده  و سرمایه در گردش در بخش کشاورزی با هدف تقویت واحدهای کشاورزی موجود، از اهداف مسئولان استانی برای اجرای این طرح عظیم کشاورزی است.

اتمام پروژه‌های مهر ماندگار عزم جدی استان است

استاندار قم در ستاد اجرایی مهر ماندگار که با هدف بررسی آخرین وضعیت طرح های مهر مانگار برگزار شد، با بیان اینکه طرح های مهر ماندگار، عظیم ترین و شاخص ترین طرح های عمرانی و فرهنگی در سطح استان ها هستند، اظهار داشت: در سطح استان قم 32 طرح مهر ماندگار وجود دارد که 10 طرح آن مربوط به بخش خصوصی است.

پیریایی با اشاره به عناوین طرح های مهر ماندگار استان، طرح های حرم تا جمکران و جاده قم گرمسار را از جمله طرح های مهر ماندگار برشمرد  و گفت: این دو پروژه با پیشرفت خوبی در حال اجرا است و بر اساس برنامه تا پایان خرداد ماه 92 به اتمام خواهد رسید.

وی با بیان اینکه پروژه های مهر ماندگار باید تا پایان خرداد ماه سال 92 به اتمام برسند، اعلام کرد: هم اکنون برخی از طرح های مهر ماندگار به اتمام رسیده است و برخی دیگر تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید اما باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که اتمام پروژه های مهر ماندگار خواسته مردم و دولت بوده و عزم استان نیز در این رابطه جدی است.

استاندار قم احداث 18 کیلومتر خط مونوریل، خط دوم شبکه ریلی قم - اراک، قطار حومه ای قم که قمرود را به شبکه ریلی استان متصل می کند، مسیرهای دسترسی به روستاهای بالای 50 خانوار، راه اندازی موزه انقلاب اسلامی، مجتمع توانبخشی ایثارگران، احداث تالار مرکزی شهر مقدس قم، گازرسانی به روستاهای استان، آبرسانی به استان از سرشاخه های دز و مجموعه فرهنگی ورزشی هفت تیر را از دیگر طرح های مهر ماندگار استان قم دانست و افزود: طرح های مهر ماندگار خدمات خالصانه دولت به مردم و مایه افتخار مسئولان است و اراده نهایی همه ی مسئولان باید به اتمام رسیدن طرح های مهر ماندگار باشد.

در این جلسه که سه ساعت به طول انجامید، مدیران دستگاه های اجرایی استان قم گزارش جامعی از روند اجرا و پیشرفت پروژه های مهر ماندگار را در اختیار استاندار قم قرار دادند.