مسعود یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان فیروزکوه در بین دو استان مازندران و سمنان قرار دارد و حادثه های جاده ای نیز در این مسیر زیاد است، نگاه به این بیمارستان باید در حد بیمارستان کشوری باشد.
وی تصریح کرد: فضای فیزیکی این بیمارستان برای بخش دیالیز، اورژانس، ccu و رادیولوژی مناسب نیست .
وی افزود: در سال 1368 این بیمارستان به عنوان مرکز فوریتها ساخته شده بود و در سالهای اخیر با درخواست مسئولان مرکز بهداشت فیروزکوه مبنی بر صدور مجوز 32 تخته کردن این بیمارستان، موافقت شد.
موافقت با حضور 22 متخصص در بیمارستان فیروزکوه
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران عنوان کرد: با توجه به قانون دانشگاه علوم پزشکی و 32 تخته بودن این بیمارستان، پنج نفر پزشک متخصص به این بیمارستان تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: با کمک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و با توجه به اینکه این بیمارستان در بعضی از ایام سال بسیار شلوغ است، با حضور 22 نفر متخصص جراح مغز و اعصاب، ارتوپد، سونو گرافی، عفونی، بیهوشی، قلب و روانپزشک در این بیمارستان موافقت شد.
هزینه هر شب پزشک متخصص از 275 تا 400 هزار تومان است
یاوری اضافه کرد: به دلیل زیاد بودن بعد مسافتی تهران تا فیروزکوه، هزینه هر شب پزشک متخصص ازمبلغ 275 هزار تومان تا 400 هزار تومان است که ماهانه 400 میلیون ریال به عنوان یارانه از دانشگاه علوم پزشکی به این بیمارستان پرداخت می شود.
وی یادآور شد: هفت میلیارد ریال اعتبار به بیمارستان امام خمینی(ره) اختصاص یافته که سه میلیارد ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی، دو میلیارد ریال توسط استانداری تهران و دو میلیارد ریال از سوی ستاد مدیریت بحران تأمین شده است.
یاوری افزود: دانشگاه علوم پزشکی سه میلیارد ریال پرداخت کرده ولی استانداری تهران مبلغ کمی پرداخت کرده که امید است هر چه زودتر مبلغ باقی مانده از سوی استانداری تهران و ستاد مدیریت بحران پرداخت شود.