مهریز - خبرگزاری مهر: دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا که چهار سال از افتتاح آن می گذرد بالاخره پس از پیگیری های فراوان، ساختمان آن برای سال تحصیلی آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از مخالفت های فراوان برخی مسئولان شهرستان مهریز برای مکان احداث دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا، زمینی به مساحت سه هزار و 800 مترمربع در شهرک شهید موحدین برای احداث این آموزشگاه در نظر گرفته شد.

با احداث این ساختمان با زیربنای 850 متر مربع و اعتبار 600 میلیون تومان، استان یزد صاحب شش ساختمان دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا می شود که از این تعداد سه آموزشگاه از اعتبارات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری و سه آموزشگاه دیگر نیز از اعتبارات استانی است.

دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا در شهرستانهای خاتم، طبس، بافق و دو آموزشگاه در ابرکوه مورد بهره برداری قرار گرفته یا در دست ساخت است.

در مراسم کلنگ زنی این آموزشگاه حجت الاسلام حسینی کوهستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، معاون فرماندار و جمعی از مسئولان مهریز حضور داشتند.