دكتر معيني در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" افزود: ما در پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي و كارداني فقط با يكسري شركت كننده دوپينگي مواجه هستيم كه به كرات ديده شده اين افراد بعد از ورود به دانشگاه حتي الفباي رشته خود را هم نمي دانند. در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري در بعضي از دانشگاهها به مسئله پژوهش محوري اهميت داده مي شود و پذيرش دانشجو بر مبناي مقالات علمي ترويجي و مقالات چاپ شده در مجلات آكادميك صورت مي گيرد، اما چون در اين زمينه دانشجويان كمتر فعاليتي انجام مي دهند، به اين مسئله توجه كمي مي شود.
وي در ادامه تصريح كرد : گزينش پژوهش محور دانشجو در رشته هاي مختلف مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري بايد با معيارهاي مختلفي صورت بگيرد و براي اين منظور بايد اولويت ها و حوزه هاي خاصي مشخص و دانشجو در اين مسير سوق داده شود.
اين استاد دانشگاه يادآور شد : براي رسيدن به اهداف فوق بايد بر تعداد مقالات علمي و كيفيت آنها تاكيد شود و فعاليت هاي پژوهشي دانشجويان بر اساس اهدافي كه ارائه مي دهند، تاييد گردد. به اين صورت كه دانشجوياني كه قصد انجام فعاليت پژوهشي دارند بايد عنوان پروژه و اهداف مورد نظر خود را ارائه كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه پيام نور در پايان تصريح كرد: مراكز و هسته هاي پژوهشي در دانشگاهها بايد شناسايي و حمايت و براساس نيازها و چالشهاي موجود تشكيل شوند. درحال حاضر 80 درصد پژوهش هاي دانشگاهي در كشور، پژوهشهايي سوخته محسوب مي شوند كه ديگر مورد نياز جامعه نيستند. هنوز پژوهش به معناي توليد علم در ايران صورت نمي گيرد و در اين پژوهش ها فقط يك سري اطلاعات را از منابع مختلف و قديمي جمع آوري و ارائه مي شود.