فیروزکوه – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در شهرستان فیروزکوه اظهار داشت: اقدام قاطعانه قوه قضائیه در دستگیرى و اعمال مجازات برخى از متهمان و محکومان مشهور که البته باعث واکنش بسیارى از رسانه ‏ها و سیاسیون در داخل و خارج کشور شد، شایسته و بجا بود.

حجت الاسلام عبدالعلی استیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این اقدام قوه قضائیه را باید بدون توجه به محتواى این پرونده ‏ها و داورى ما نسبت به افراد محکوم ‏شده یا دستگیرشده، در هر یک از این موارد، اقدامى درخور تحسین دانست.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه با این اقدام قانونى نشان داد که علیرغم تبلیغات مسموم جریان‏هاى رسانه ‏اى خارجى که گاه دنباله‏ اى نیز در داخل کشور پیدا مى ‏کنند، در برخورد با متهمان بدون اغماض و صریح و قانونى عمل مى‏ کند.

امام جمعه فیروزکوه ادامه داد: دستگاه قضای کشور ثابت کرد که هر فردى از هر نهاد و گرایش سیاسى را مى ‏تواند براى رسیدگى به پرونده ‏اش دستگیر و در صورت محکوم‏ شدن، مجازات کند.

وی تأکید کرد: شایسته ‏بودن این اقدام و تقدیراز آن به اینکه افراد محکوم‏ شده یا دستگیرشده از کدام طیف سیاسى کشور هستند و یا از منسوبان و نزدیکان کدام گروه سیاسى هستند، ربطى ندارد.

قوه قضائیه بدون واهمه وارد میدان عمل شد

حجت الاسلام استیری اضافه کرد: آنچه باعث تقدیر از اقدام قوه قضائیه مى ‏شود، این است که در انجام وظایفى که هیچ نهاد دیگرى در کشور نمى ‏تواند متولى آن شود و وظیفه ذاتى این قوه است، دقت عمل به خرج داده و بدون واهمه وارد میدان عمل شده است.

وی بیان داشت: مقام معظم رهبری که در واقع به‏ عنوان سکاندار نظام و هدایت ‏کننده همه نهادها و سازمانها در نظام جمهورى اسلامى هستند، سال گذشته در دیدار با مسئولان قضایى کشور، فرمودند که "قوه قضائیه در اصل، حل و فصل‏ کننده اختلافات و حاکم‏ کننده عدل در مقابل ظلم و ستم و تجاوز در کشور است" و فرمودند "درچنین شرایطی دستگاه قضا بیش از همه چیز به دو رکن "قدرت و اقتدار" و  "اعتماد عمومى" نیازمند است.

نماینده ولی فقیه در شهرستان فیروزکوه ادامه داد: در مورد چگونگى دست ‏یافتن به عامل اول که همان قدرت و اقتدار باشد، رهبر معظم انقلاب بر ضرورت تلاش مستمر براى بهبود اوضاع قوه قضائیه از هر جهت تأکید کردند که این کار با بهبود و پیشرفت امکانات فنى و محتوایى دستگاه قضا ممکن است.

استفاده از تجربه دیگران به معنى تقلید از غرب و شرق نیست

وی تأکید کرد: براى این پیشرفت نیز مسئولان جمهورى اسلامى از تجربه دیگران استفاده مى‏ کنند ولى این استفاده از تجربه دیگران به معنى تقلید از غرب و شرق نیست بلکه در همه ‏جا کار دیگران را خودمان مى‏ سنجیم و آنگاه که به نتیجه ‏اى از روى تعقل و تفکر رسیدیم، به آن عمل مى‏ کنیم.

حجت الاسلام استیری افزود: در مورد چگونگى دستیابى به رکن دوم، رهبر معظم انقلاب اسلامى بر ضرورت تلاش براى عدالت و عمل دقیق و حکیمانه به قانون تأکید کردند.

وی گفت: براى آنکه قوه قضائیه بتواند اعتماد عمومى را جلب کند، اولاً باید عدالتخواه و عدالت ‏طلب باشد و ثانیاً باید در عمل، قانون را اجرا کند.

امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: این عمل به قانون با دو شرط اساسى همراه است که یکى دقیق عمل‏ کردن به قانون و دیگرى حکیمانه عمل ‏کردن به قانون است.