به گزارش خبرگزاری مهر، پنجره مینویسد: «احمدینژاد همواره در برخورد با رسانهها اینگونه القا میکند که عدهای بدخواه در نظر دارند به مردم آسیب برسانند و احمدینژاد در کنار مردم به جنگ با آنها خواهد رفت. جنگی که به پشتوانه مردمی نیاز دارد و مردم باید در این جنگ از هیولاهایی که احمدینژاد ساخته است، متنفر باشند.
تا 4 سال پیش هاشمی بزرگترین هیولایی بود که احمدینژاد توانست از کنار آن منافع خود را تأمین کند. اما پس از چهار سال وی را از لیست هیولایی خود خارج کرده است و بدون اشاره به خصومت خود با هاشمی رفسنجانی، هیولاهای جدیدی را برای جلب نظر مردم عَلَم کرده است؛ قوه قضاییه، رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و دستگاههای امنیتی، سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری تهران خبرگزاری فارس و ...
باشگاه گزارشگران، سرویس جوان پنجره این روزها به اوج کاری خود رسیده و در شماره 153 پنجره با 4 گزارش به میدان آمده است. با مقدمه بالا، در صدر این گزارشها گزارشی است با عنوان «از سکوت الهامبخش وحدت تا اظهارات الهامبخش تفرقه» که نگاهی به حواشی خودساخته رئیسجمهوری در نشست مطبوعاتی هفته گذشته دارد، پس از آن «شوی دریایی آمریکا در اطراف ایران» که به رزمایش عملیات مین روبی آمریکاییها در خلیج فارس میپردازد، «تصمیمات غیرحرفهای بالأخره دردسرساز شد» گزارشی است درباره استیضاح مدیران ورزشی کشور و ... و چهارمین گزارش هم به بازار متزلزل ارز با عنوان «رابطه با آمریکا با دلار 5000 تومانی!» میپردازد و افتتاحیه آن به ذوقزدگی اهالی کاخ سفید از بازار متزلزل ارز ایران اشاره دارد.
سرویس سیاسی پنجره با تاخیری چند ماهه به وقایع و اتفاقاتی که منجر به نامگذاری روزی در تقویم ایران به نام خبرنگاران شد در پروندهای با نام «جشنی بر مزار خون» که به بازخوانی کشتار دیپلماتهای ایرانی در افغانستان اشاره دارد، پرداخته است.
بررسی جزییات و ابهامات حادثه مزارشریف و تصمیمات مسئولان ایران در گفتگو با علاءالدین بروجردی با عنوان «متهم شماره یک چندان مبهم نیست!»، ابهامات موجود در پرونده شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزارشریف در گفتگو با برادر شهید ناصری، بخشی از خاطرات تنها بازمانده کنسولگری ایران در افغانستان، بازخوانی ماجرای شهادت دیپلماتهای ایرانی در گفتگو با اللهمدد شاهسون تنها بازمانده فاجعه مزارشریف، تحلیل متن و حاشیه فاجعه مزارشریف در گفتگو با محسن پاکآیین، سفیر سابق ایران در ازبکستان با عنوان «کشف حقیقت یا تسویه حساب سیاسی؟!» و... از جمله موضوعاتی است که در این پرونده میتوانید دنبال کنید.
سرویس هنر این شماره پنجره با پرونده «روی ماه سینما» در انتظار خوانندگان خود است. سوژه این هفته سرویس هنر فیلم «بوسیدن روی ماه» است.
«بوسیدن روی ماه» تازهترین ساخته همایون اسعدیان به تهیهکنندگی منوچهر محمدی است؛ فیلمی که با وجود ظاهر ساده و آرام، مسیر پرفراز و نشیبی را برای گذر از هفت خوان تولید و اکران پشت سر گذاشته است؛ مسیری که البته مختص یک فیلم نبوده و نیست اما بازخوانیاش تصویر روشنتری برای مواجهه با محصول نهایی یک پروژه بهدست میدهد.
«پله پله تا بوسیدن روی ماه» درباره چگونگی به سرانجام رسیدن ساخته جدید اسعدیان، «کانون گرم و تصویر داغ» درباره تصویر خانواده شهدا در سینمای دفاع مقدس، گفتگو با محمدی و اسعدیان تهیهکننده و کارگردان فیلم در «خیلی چیزها دارد از یادمان میرود»، « طلا یا مس؟!» درباره نگاه معترضان به این فیلم و چند نکته درباره تبلیغ و اکران «بوسیدن روی ماه» در «آنچه گذشت...»، از مطالب این پرونده است.
گروه اندیشه پنجره با توجه به دغدغهها و مطالبات مقام معظم رهبری و با توجه به آغاز سال تحصیلی به بررسی و نقد آموزش فلسفه در حوزه و دانشگاه پرداخته و ابعاد مختلف آن را بررسی کرده است. «غریب در وطن» عنوان پرونده این سرویس در پنجره 153 است.
تدریس فلسفه در حوزه و آسیبشناسی آن در گفتوگو با حجتالاسلام و المسلمین محسن غرویان، آسیبشناسی آموزش فلسفه در دانشگاه، ضرورت پرداختن به فلسفه در حوزه در گفتگو با دکتر بهرام دلیر، تأملاتی درباره آموزش منطق و فلسفه در مدارس ایران، بررسی وضعیت آموزش فلسفه غرب در گفتگو با دکتر منوچهر صانعیدرهبیدی، نسبت میان آموزش فلسفه و زبان فارسی، آموزش فلسفه گذشته، حال و آینده آن از جمله مباحثی است که در این پرونده به آن پرداخته شده است.
باشگاه اهل قلم پس از غیبت یک هفتهای دوباره میهمان صفحات پنجره شده است. محمدحسین جعفریان با «مسکن ویژه نوشدارویی با هزار و یک ایراد»، جواد محدثی با حکایت دینسوزی و دنیاسوزی، مهدی قمصریان با «ضریب هوشی فرهنگی»، سیدمحمد سادات اخوی با «دغدغههای ناب» و سیدمحمد روحانی با «سبک زندگی ظالمانه» در باشگاه اهل قلم این هفته پنجره حضور دارند.
مصاحبه با سیدعلی میرافضلی، پنجره ماضیه، اقتراح و معرفی کتاب بخشهای چارسوی پنجره 153 را تشکیل میدهد و مجله برون مرزی با «رویای شیخ حمد»، «شعلهور شدن اختلافات دو غول آسیای شرقی»، «هنریکه در برابر هوگو»، لبخند زد و رفت» به یاد خبرنگار شهید پرس تی وی، مایا ناصر و ... در این شماره حضور دارد.
هفتهنامه پنجره را به قیمت 2000 تومان و 84 صفحه در روزنامه فروشیها عرضه میشود.