مرحله اول بازنگری سرفصل‌ها، منابع و محتوای متون درسی دانشگاهی در رشته های علوم اجتماعی، علوم تربیتی، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی مرحله اول در دانشگاه علامه طباطبایی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در اجرای مأموریت محوله از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه علامه طباطبایی مبنی بر بازنگری سرفصل ها، منابع و محتوای متون درسی دانشگاهی در رشته های علوم اجتماعی، علوم تربیتی، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی مرحله اول این طرح را به پایان ساند.

این طرح در راستای سیاستهای نظام آموزش عالی کشور مبنی بر تولید و گسترش علم و فرهنگ سازی صحیح اسلامی در دست یابی به توسعه پایدار و در جهت روزآمد، غنی سازی، کارآمدی و ارزش مداری برنامه های درسی علوم انسانی به اجرا درآمد.
 
بنابراین دانشگاه علامه طباطبایی با تشکیل 22 کار گروه تخصصی، برگزاری 183 جلسه نقد و بررسی و نظرخواهی از بیش از 800 عضو هیأت علمی و صاحب نظر از سراسر کشور تجمیع و بازنگری در سرفصل ها و منابع رشته ها در مقطع کارشناسی در رشته های علوم اجتماعی، روانشناسی، علوم تربیتی، اقتصاد، حقوق و علوم سیاسی مورد نظر قرارداد و در مقطع کارشناسی تجمیع رشته ها مورد نظر قرار گرفت.
 
در حوزه‌ی علوم اجتماعی، با تجمیع گرایش های موجود 3 رشته کلان با عنوان های جامعه شناسی، ارتباطات اجتماعی و مددکاری اجتماعی تشکیل شد.
 
در حوزه‌ علوم تربیتی با تجمیع 9 گرایش و تبدیل به یک رشته به عنوان علوم تربیتی، در حوزه ی روان‌شناسی با تجمیع 6 رشته تحت عنوان روانشناسی و در حوزه‌ی اقتصادی با تجمیع 6 گرایش به یک رشته کلان با عنوان اقتصاد این امر محقق شد.
 
همچنین در روند بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی که در دانشگاه علامه طباطبایی انجام شد محورهایی از جمله روزآوری سرفصل‌ها و منابع ، ارتقای توانمندی‌های شناختی دانشجو، ارتقای توانمندی های شناختی و مهارتی دانشجو، اخلاقیات و اصول حرفه ای ارزش های دینی و مذهبی، ارزش های ایرانی واسلامی، کاربردی تر کردن سرفصل ها و همخوانی با سرفصل های به روز جهانی مورد توجه قرار گرفت.