به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی گودینی با اشاره به ضرورت نگارش داستانهای انقلاب توسط هنرمندان جوان و حرفهای افزود: نویسندگانی که میخواهند در زمینه داستان انقلاب قلم بزنند باید مطالعه همه جانبهای داشته باشند و با بهرهگیری از کتابهای مرجع قبل و بعد از انقلاب و یا مسوولان کشور که خاطراتی از انقلاب داشتهاند و موجود است، داستانهای بیطرفانه و فاخری را به رشته تحریر درآورند.
نویسنده «تالار پذیرایی پایتخت» با اشاره به اینکه رمانهای انقلاب میتواند مخاطبان جهانی داشته باشد، اظهار داشت: یکی از دلایل مطرح شدن انقلاب کبیر فرانسه نگارش رمان «بینوایان» اثر ویکتور هوگو بود. نویسنده این کتاب زمانی اثرش جهانی شد که حوادث انقلاب کبیر فرانسه را بیان کرده بود و این اثر در تیراژهای میلیونی به چاپ رسید و توانست در سطح جهان مخاطب پیدا کند.
وی با اشاره به وظیفه نویسندگان درعصر حاضر ادامه داد: اگر داستان نویسان انقلاب ما نیز با اطلاعات دقیق و با زبانی ساده و روان به شرح حوادث قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بپردازند، قطعا میتوانند آثاری ماندگار را در این حوزه منتشر کنند. شاید در حال حاضر تعداد این گونه آثار بسیار محدود باشد؛ اما ما نیاز داریم تا برای زنده نگه داشتن انقلاب اسلامی کتابهای بیشتری در این زمینه به رشته تحریر در آوریم و با حوادثی که امروز در جهان شاهد آن هستیم و آن بیداری اسلامی در کشورها است نویسندگان ما وظیفه شان نسبت به گذشته سنگین تر و بیشتر شده است. باید آرمانهای این انقلاب به دیگر کشورها انتقال یابد؛ چرا که ما امروزه در زمینه انقلاب مخاطبان جهانی داریم.
گودینی در ادامه با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره داستان انقلاب گفت: با توجه به این که این جشنواره با تاخیری 30 ساله برگزار شده ولی در مجموع جشنواره خوبی است و دست اندرکاران این قبیل جشنواره ها باید به آثاری که در این زمینه تولید می شود، بها دهند و پس از بررسی کارشناسان در اسرع وقت آنها را چاپ کنند تا علاقه مندان بتوانند از این آثاربیشتر بهره مند شوند.
نویسنده «تالار پذیرایی پایتخت» طولانی شدن زمان چاپ کتاب های داستان انقلاب و نیز تعداد محدود جلسات نقد برای این گونه کتاب ها را یکی از دغدغههای نویسندگان و برگزیدگان جشنواره داستان انقلاب دانست و افزود: متاسفانه برخی از آثار جشنواره داستان انقلاب که آثار خوب و قابل چاپ شناخته شدند با تاخیر به بازار عرضه میشود که باید دست اندرکاران زمان چاپ این گونه کتابها را کمتر کنند. همچنین جلساتی که در زمینه کتابهای منتشر شده داستان انقلاب برگزار میشود، بسیار محدود است و اگر این گونه جلسات بیشتر باشد نویسنده میتواند به نقاط ضعف و قوت اثرش بیشترتوجه کند.
وی یکی دیگر از مشکلات نویسندگان را عدم حمایت مادی دانست و اظهارداشت: به نظر من دستاندرکاران فرهنگی کشور که به برگزاری جشنواره داستان انقلاب پرداختهاند، باید به نویسندگان انقلاب که آن دوره را لمس کردهاند، بیشتر توجه کنند و با ایجاد انگیزه از آنان بخواهند آثار شاخصی به نگارش در بیاورند تا بتوان در سطح جهان آنها را مطرح کرد.