به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو عصر امروز در بیستمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در وزارت علوم 400 سرفصل بازنگری شد، گفت: 100 سرفصل در ابتدای سال تحصیلی جدید به دانشگاه ها ابلاغ شد و هم اکنون 200 رشته با 3 هزار سرفصل در 70 کمیته در حال بازنگری است.
وی در ادامه با اشاره به تفاهم نامه های موجود میان حوزه کاربرد و وزارت علوم اظهار داشت: 57 دانشگاه کشور با تفاهم نامه های مرتبط با صنعت کشور و حوزه کاربرد درگیر اند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سه سال گذشته به آموزش عالی مهارتی توجه شده، ادامه داد: در این نوع آموزش رشته های مورد نیاز بازار کار تعریف شده که بر این اساس تعداد مراکز فعال علمی کاربردی در طول 3 سال گذشته از 640 مرکز به 941 افزایش یافته است.
دانشجو در ادامه سخنان خود با بیان اینکه قرار است در 5 سال آینده از رتبه 16 و 17 در تولید علم به رتبه تک رقمی برسیم، اظهار داشت: در این زمینه انگیزه فراوان داریم و زمینه ها فراهم است.
وزیر علوم با انتقاد از برخی بی توجهی ها نسبت به اقدامات دولت تصریح کرد: این روزها هیچکدام از کارهایی که دولت در زمینه های مختلف انجام می دهد را هیچکس نمی بیند تا روزنامه ها را باز می کنیم مدام از گرانی ها و سایر مسائل خبر می خوانیم.
به گفته وی باید کاری کرد تا بین 60 تا 70 درصد دانشجویان در رشته های مهارتی تحصیل کنند، اما الان رشته های مهارتی فقط 13 درصد توسعه یافته است.
این مقام مسئول در وزارت علوم با تاکید بر اینکه آموزش های نظری از دستگاه ها حذف شد، ادامه داد: نظام صلاحیت حرفه ای به زودی تصویب می شود.
وزیر علوم بار دیگر در سخنان خود با اشاره به فتنه 88 تاکید کرد: دانشگاهیان در فتنه 88 چشم طمع را کور کردند، دانشجویان تقابل با استبداد و استعمار آمریکا را انقلابی گری می دانند نه تقابل با مدیریت دانشگاه را.
دانشجو ادامه داد: دشمن حتما به انتخاباتمان طمع دارد و هر کس بگوید ندارد خامی و بی تدبیری است. دشمن با فشار به مسئله اقتصادی دارد کاری می کند که ملت ما به انتخابات برسند تا یکی را به عنوان ناجی معیشتی مردم از میان کسانی معرفی کنند که با فتنه 88 همراهی کردند و بعد از فتنه هم یک قدم در مسیری که مردم در 9 دی اعلام کردند برنداشتند.
وی در ادامه گفت: محال است اگر دانشجویی همراه با غذایش سوپ سرو نشود، اعتراض کند. در دانشگاه های ما سرویس برای انتقال دانشجویان وجود دارد، در حالیکه این خدمات در سایر کشورها نیست با این حال محال است با شرایط کنونی کشور دانشجویان در رفاهیات خود پافشاری کنند هرچند تا آنجا که می توانیم باید رفاهیات دانشجویان را تامین کنیم و باید بدانیم که ملت ما در تحریم رشد کرد نه در ناز و نعمت.
وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه یک عده در این مدت که خود را ناجی نشان می دهند، حتی یک عبارت هم علیه فتنه نگفتند، اظهار داشت: ما می دانیم جامعه دانشجویی ما بصیرت دارد و این افراد را تشخیص می دهد، دشمن هم اگر طمع کرده که می تواند ناجی نشان دهد از این ملت تودهنی میخورد.