به گزارش خبرگزاری مهر، شصت و هفتمین اجلاس مجمع عمومی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول امروز با حضور وزیران و مقامات عالیرتبه اقتصادی و مالی یکصد و هشتاد و پنج کشور در توکیو برگزار شد. محور مذاکرات امروز اجلاس مجمع عمومی بررسی چشم انداز آینده نه چندان امیدوار کننده اقتصاد جهانی بود.
سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول از مبانی، ساختار و مدیریت نهاد بین المللی پولی و مالی جهانی انتقاد کرد و گفت: سلطه چند ارز بر همه اقتصادهای جهان مشکل آفرین شده است.
وی با اشاره به انحصاری بودن مدیریت بانک جهانی توسط آمریکا و صندوق بین المللی پول توسط اروپا تصریح کرد: این نظام انحصاری به استقلال این دو نهاد مهم بین المللی آسیب می زند و جز بی ثباتی نتیجه برای کشورهای در حال توسعه نخواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد رئیس جدید بانک جهانی بتواند در مسیر تحقق اهداف اساسنامه بانک و کمک به توسعه منصفانه گام بردارد.
در این نشست، جیم یونگ کیم رئیس جدید بانک جهانی گفت: تاکنون بازسازی اروپا، کمک به کشورهای در حال توسعه، مبارزه با فقر و توسعه دانش از اهداف رئیسان پیشین در تاسیس بانک جهانی بوده است.
وی تصریح کرد: در دوره ریاست جدید تلاش خواهیم کرد بانک جهانی به حل کننده مسائل کشورهای در حال توسعه تبدیل شود.
کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول هم تنها راه چیره شدن بر بحران اقتصادی جهانی را همکاری کشورهای غربی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۴
وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول از مبانی، ساختار و مدیریت نهاد بین المللی پولی و مالی جهانی انتقاد کرد و گفت: سلطه چند ارز بر همه اقتصادهای جهان مشکل آفرین شده است.