به گزارش خبرنگار مهر، حسن فخرایی صبح جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت : براساس سرشماری شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر که هر ساله انجام می شود ، سالمندان 5.4 درصد جمعیت این شهرستان را تشکیل میدهند که نیاز به خدمات و مراقبتهای خاصی دارند.
وی با اشاره به میانگین 7.2 درصدی جمعیت سالمند کشور، گفت: جمعیت سالمند شهرستان دیر در مقایسه با میانگین کشوری 1.8کمتر است و به عبارت دیگر جمعیت این شهرستان جوانتر نشان میدهد اما ممکن است این جمعیت در سالهای آینده افزایش یابد.
وی ادامه داد: این میانگین در مناطق و روستاهای شهرستان متفاوت است به نحوی که مرکز بهداشتی درمانی آبدان با 5.7 درصد بیشترین و مرکز بهداشتی درمانی دوراهک با 4.7 درصد کمترین جمعیت سالمندی را دارا هستند.
فخرایی اضافه کرد : مراکز بهداشتی درمانی دیر، بردستان و بردخون نیز به ترتیب با 5.5 درصد، 5.3 درصد و 5.4 درصد جمعیت سالمند را تحت پوشش دارند و خدمات مربوطه را در حد توان و امکانات به آنان ارائه میدهند .
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به وضعیت خاص سالمندان گفت: سالمندان نیازمند مراقبت و نگهداریهای خاص خود هستند که باید به صورت ویژهای مورد توجه قرار بگیرند.
وی افزود: پیشگیری از بیماری ، درمان، ارائه خدمات رفاهی و اجتماعی، برنامهریزی اوقات فراغت، اشتغال، بهبود تغذیه، افزایش فعالیتهای ورزشی، مدیریت بحران در سوانح و حوادث، مناسبسازی محیط و دستیابی به شهر دوستدار سالمند، آموزش بهداشت، بیمههای پایه و مکمل متناسب با سالمندی باید مورد توجه قرار گیرد.