اصفهان - خبرگزاری مهر: هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: ‌امیدوارم که تیم ملی در دیدار با کره جنوبی پیروز بازی شود و بتواند در این بازی نتیجه بگیرد.

قاسم حدادی‌فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازی روز سه‌شنبه تیم ملی فوتبال مقابل کره جنوبی اظهار داشت: این بازی برای تیم ملی از اهمیت بسیاری برخوردار است و مطمئنم تیم ملی می‌تواند در این بازی نتیجه بگیرد و من دعا می‌کنم تیم ما بتواند پیروز این بازی باشد.

وی با اشاره به مصدومیتش در بازی با داماش گیلان ادامه داد: متاسفانه به دلیل مصدومیت فرصت حضورم در ترکیب تیم ملی از دست رفت اما حتی در غیاب من آرزو دارم تیم ملی بتواند پیروزی این دیدار را ازآن خود کند.

هافبک ذوب‌آهن بیان داشت: طی روزهای گذشته فعالیتهای درمانی خود را طی می‌کنم و هفته گذشته نیز صورتم را جراحی کردم و امیدوارم خیلی زود بتوانم تمرینات را آغاز کرده تا به ذوب‌آهن کمک کنم، باید بگویم شرایط تیم ما در حال حاضر مناسب است و مطمئنم از این بهتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فرهاد کاظمی در ذوب‌آهن اضافه کرد: کاظمی مربی بزرگی است و از نظر فنی شرایط خوبی دارد و مطمئنم می‌تواند کاری کند که ذوب‌آهن به شرایط اوج خود بازگردد و به تیمی مقتدر تبدیل شود.