معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مشارکتهای مردمی و خانواده از کمک 146 میلیارد تومانی اولیا و مربیان درسال تحصیلی گذشته خبر داد

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته حشمتیان صبح دوشنبه در مراسم هفته پیوند اولیا و مربیان که در سالن معلم آموزش و پرورش منطقه 3 برگزار شد با بیان این مطلب گفت: سازمان مشارکتهای مردی تلاش هایی را برای تقویت کمی و کیفی مراکز مشاوره دانش آموزی انجام داده است و تاکنون 190 مرکز مشاوره و 620 مشاوره تخصصی ایجاد شده است.

وی افزود: 84 هزار دوره آموزش خانواده در سال تحصیلی گذشته برگزار شده و بیش از 7  میلیون نفر از اولیا دراین دوره  شرکت کرده اند.

وی با بیان اینکه تاکنون 250 عنوان کتاب تخصصی خانواده و 360 هزار مجله پیوند منتشر شده است، ادامه داد: در سند تحول بنیادی و فصل پنجم  به افزایش نقش آموزش و پرورش و خانواده و رشد  و تعالی اسلامی تاکید ویژه ای شده است. بنابراین هیچ کدام ازاین دو از یکدیگر جدا نیستند.

حشمتیان با اشاره به اینکه مشارکت و اثربخشی خانواده در رشد و تعالی آن نقش موثری دارد، اضافه کرد: فعالیت ها در بخش غیر دولتی مدارس اولیا  و مربیان و مراکز پیش دبستانی همه و همه  حامل یک پیام اند که مشارکت پدر و مادر در بحث تعلیم و تربیت از اهداف اصلی سند تحول و همچنین آموزش و پرورش است.

وی خطاب به  مربیان شرکت کننده دراین مراسم گفت: انجمن اولیا و مربیان باید حرکت هدفمندی داشته باشد تا به اهداف سند تحول بنیادی درحوزه تعلیم وتربیت نزدیکتر شویم.

وی با اشاره به جنگ نرم دشمنان ادامه داد: امروز زمان کنترل اولیا نیست بلکه باید خانواده ها را جهت دهی کرده تا اگر ابزار مدرن در اختیار فرزندانشان قرار می دهند همسو با تعلیم و تربیت اسلامی باشد.

معاون وزیرآموزش و پرورش به بیش از 10 هزار انجمن اولیا و مربیان فعال در  کشور اشاره کرد وگفت: نزدیک به 800 هزار نفر در کشور عضو انجمن اولیا و مربیان هستند و تاکید امسال ما بر نیمکت نشینی پدر و مادر و مدارس فرزندانشان است تا آنها متوجه شوند که ممکن است فرزندانشان با چه خطراتی مواجه شده و ما را درتعلیم و تربیت یاری رسانند.

انعقاد تفاهم نامه با معاونت پرورشی آموزش وپرورش

رئیس سازمان مشارکت های مردمی آموزش و پرورش از انعقاد تفاهم نامه پرورشی با معاونت پرورشی این وزارتخانه خبر داد و گفت: در صدد هستیم تا در موضوعات پرورشی و تعلیم و تربیت هم سو با این وزارتخانه حرکت کنیم تا موازی کاری صورت نگیرد.

وی با اشاره به حضور 12 هزار مدرس خانواده تصریح کرد: مشارکت و اثر بخشی خانواده ها و رشد و تعالی فرزندانشان مهمتر از هر اقدام دیگری است و باید خانواده ها را به این امر تشویق کرده تا با افزایش توانایی ها و مهارت های خود  نقش موثری در نظام تعلیم و تربیت داشته باشد.

وی در پایان پیشنهاد داد بررسی سخت افزاری مسائل و مشکلات سرویس مدارس ازحیطه وظایف انجمن اولیا و مربیان خارج و کارهای مربوط به نظارت و کنترل به این انجمن سپرده شود.