به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رضا فرخی با اعلام این مطلب گفت: در این طرح که در سطح انهار و کانالهای شناسایی شده منطقه اجرا می شود؛ تمامی منافذ،کلونی گذاری شده و مبارزه با این جانوران صورت می گیرد.
وی با اشاره به لایروبی و پاکسازی انهار و کانالها از زباله افزود: تلاش داریم تا محیطهای قابل دسترسی برای زاد و ولد موشها به حداقل برسد.
فرخی با بیان اینکه محلهای طعمه گذاری و اجرای طرح ضربتی مبارزه با موشها با نصب بنرها و تابلوها به شهروندان اطلاع رسانی می شود گفت: در اجرای این طرح نیازمند مشارکت و همکاری شهروندان در جهت حفظ و رعایت بهداشت محیط هستیم.
وی با اشاره به راههای نفوذ موش به منازل گفت: سیستمهای دفع زباله مجتمع های مسکونی، منافذ موجود در طبقات زیرین و تاسیسات، فاصله بین منازل و سطح آسفالت خیابان ها از جمله مواردی است که باعث ورود موش به منازل مسکونی می شود.
معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه 8 تصریح کرد: با اقدامات انجام شده و طعمه گذاری در تمام مکان هایی که احتمال وجود لانه موش و محل زندگی آنها است از جمله اماکن مخروبه و متروکه، مراکز بهداشتی و درمانی، معابر، کانالها، انهار و فضاهای سبز و... در شرق تهران از وجود جانوران موذی پاکسازی می شود.
وی در ادامه گفت: از شهروندان در خواست می شود تا در دفع زباله های خانگی دقت کنند و از ریختن ضایعات به داخل مسیل ها و انهار خودداری نمایند تا موش ها امکان دسترسی به مواد غذایی و آب را نداشته باشند و در صورت مشاهده جانوران موذی با شماره سامانه 137 تماس حاصل نمایند.
فرخی اظهار داشت: شهروندان می توانند با رعایت کامل بهداشت محیط، هم محیط زیست شهری را که متعلق به خود آنها است، پاکیزه و عاری از آلودگی نگهدارند و هم مانع از ازدیاد این جانوران ناقل بیماری شوند.