نیشابور - خبرگزاری مهر: مدیرگروه سلامت روان دانشکده علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: نقش مدرسه در ارتقای سطح بهداشت روان جامعه به‌خصوص در کودکان تعیین‌کننده است.

مرتضی فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: مدرسه، دانشگاه و محیط‌های آموزشی پس از خانواده یکی از مهم‌ترین محیط‌های تامین‌کننده حفظ و ارتقا سلامت روان افراد است.

وی بیان داشت: حضور گروه‌های سنی متفاوت در محیط‌های آموزشی سبب می‌شود تا این گروه‌ها در تامین و حفظ سلامت روان از اهمیت خاصی برخودار باشند.

مدیر‌گروه سلامت روان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور ادامه داد: توجه به محیط فیزیکی، وسایل و امکانات آموزشی و ورزشی، ساعات درسی، نحوه تعامل و ارتباط میان فراگیران، مربیان، اولیا و لزوم آشنایی دانش‌آموزان و دانشجویان با مهارت‌های زندگی در ارتقا سطح سلامت روان جامعه نقشی شگرف دارد.

فاضل عنوان داشت: اضطراب، افسردگی و مشکلات روانی خفیف و شدید در ایجاد افت تحصیلی نقش دارند و ارتباط متقابلی میان افت تحصیلی و سطح سلامت روان فراگیران وجود دارد.

وی بیان کرد: امروزه محیط‌های آموزشی که در گذشته تنها محل یادگیری و علم‌آموزی بود به مکانی برای پرورش استعدادها و شکوفایی  بلوغ روحی و روانی ارتقا پیدا کرده است.

مدیر‌گروه سلامت روان دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور درباره نقش مربیان و معلمان بیان کرد: امروزه معلمان علاوه ‌بر مسئولیت‌های گذشته، تغییر و اصلاح رفتارهای ناسازگارانه و تامین بلوغ فکری و سلامت روان فراگیران را برعهده دارند.

فاضل اضافه کرد: فلسفه تعلیم و تربیت در دنیای امروز علاوه‌بر آموزش، برآوردن نیازهای جسمی،روانی و اجتماعی فراگیران است.