معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از ابتدای امسال بیش از 740 دفتر نمایندگی شرکت های حمل و نقل روستایی تشکیل شده است، گفت: 11 هزار و 767 راننده فعال در بخش حمل و نقل روستایی ساماندهی شدند.

شهریار افندی زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه همزمان با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها، موضوع ساماندهی حمل و نقل روستایی در دستور کار دولت قرار گرفت، اظهار داشت: به همین منظور عملیات شناسایی ناوگان روستایی و متقاضیان فعالیت در این بخش با هماهنگی ادارات کل حمل و نقل و پایانه های استان و انجمن های صنفی در کشور اجرا شد.

وی تصریح کرد: هدف از حمل و نقل روستایی، کیفیت زندگی و فعالیت ساکنان روستاها و ارایه خدمات مطلوب به استفاده کنندگان از سیستم حمل و نقل روستایی و کمک به توسعه اقتصادی در روستاها است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مکان یابی 2 هزار نقطه برای احداث پایانه های مسافربری روستایی، بیان کرد: در زمینه صدور مجوز فعالیت برای رانندگان حمل و نقل روستایی 11 هزار و 767 راننده فعال در بخش حمل و نقل روستایی در 3161 مسیر شناسایی و ساماندهی شده اند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه پیگیری و هماهنگی اجرای برنامه های توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل روستایی را از برنامه های این بخش است، گفت: در زمینه تخصیص اعتبار لازم به منظور برخورداری از بسته های حمایتی و تسهیلات مقرر در ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در این بخش نیز پیگیری های لازم در حال انجام است.

افندی زاده افزود: از دیگر برنامه های سازمان در بخش حمل و نقل روستایی فراهم کردن بستر مناسب برای جلب مشارکت بخش خصوصی و نهادهای مردمی برای ایجاد بهره برداری، حفظ و نگهداری تأسیسات و زیرساخت های حمل و نقل روستایی است.