یزد - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان اردکان از برگزاری مراسم افتتاحیه دوره های آموزشی جوشکاری و تأسیسات هنرستان کاردانش آیت الله خاتمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر متألهی بر استفاده صحیح و مناسب از امکانات مرکز تأکید کرد و از آنان هنرجویان خواست از فرصت به دست آمده برای بهره گیری از امکانات، فضای آموزشی و مربیان مجرب مرکز، کمال بهره را ببرند.

مصطفی فتاحی مسئول آموزش مرکز نیز در این مراسم با اشاره به قوانین آموزشی کارگاه های فنی و حرفه ای، به تشریح مزایای اعطای گواهی نامه مهارت فنی وحرفه ای پرداخت.

کارآموزان رشته جوشکاری به تعداد 18 نفر ، حرفه جوشکاری گاز درجه 2 را به مدت 538 ساعت و کارآموزان رشته تأسیسات به تعداد 21 نفر، حرفۀ لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی درجه 2 را به مدت 500 ساعت در کارگاه های این مرکز فرا می گیرند.

طراحی و تولید بانک اطلاعات مهارت آموزی همراه

مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان یزد گفت: اولین نسخه نرم افزار اطلاعات مهارت آموزی قابل نصب بر روی سیستم عامل اندروید از سوی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور تولید و منتشر شد.

حبیب کارگر بیان داشت: از جمله بخشهای این نرم افزار، اطلاع رسانی می توان به اطلاعات مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد، مشخصات دوره های آموزشی، فهرست استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، امکان ارسال پیشنهاد و شکایات و مشاهده اطلاعات آزمونها و مسابقات ملی مهارت اشاره کرد.

کارگر افزود: ویژگی کنونی این نرم افزار دسترسی آفلاین به اطلاعات مذکور از طریق کاربران و به هنگام رسانی بانک داده در هنگام اتصال به شبکه ملی اطلاعات و یا شبکه اینترنت است.

وی افزود: در نسخه های آتی این نرم افزار امکان خرید محصولات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، ثبت نام در دوره های آموزشی و آزمون ها و ... نیز افزوده خواهد شد.

کمیته آموزش مهارتی در مجلس شورای اسلامی ایجاد شد

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با حضور در مراسم اختتامیه سیزدهمین مسابقات ملی مهارت گفت: با ایجاد کمیته مهارتی در مجلس شورای اسلامی، زمینه های حمایت از مهارت آموزی افزایش یافته است.

محمد مهدی زاهدی افزود: مجلس ضمن حمایت از رویکرد به آموزشهای مهارتی از مجموعه دولت در زمینه گسترش مهارت آموزی حمایت می کند.

وی با تاکید بر اینکه نظام آموزش عالی در کشور باید به سمت آموزشهای مهارتی گام بردارد، گفت: برای حمایت از مهارت آموزی در کشور باید از تجارب کشورهای توسعه یافته دراین زمینه بهره مند شویم و کارگاه‌های آموزشی مشترکی با این کشورها در زمینه مهارت آموزی ایجاد کنیم.

زاهدی در ادامه دعوت از اساتید خارجی برای مهارت آموزی را یکی دیگر از گامهای حمایت از مهارت آموزی در کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به نقش بنیاد ملی نخبگان گفت: این بنیاد باید از برترینهای مهارت آموزی حمایت کند تا زمینه تشویق جوانان برای مهارت آموزش در کشور افزایش یابد.

زاهدی تصریح کرد: فرهنگ سازی مهارت در کشور آنچنان باید توسعه یابد به طوری که اگر کسی در رشته های مهارتی پذیرفته شد به همان میزان که در دانشگاه پذیرفته می شود شاد شود.