غلامحسین حسینی نیا در گفتگو با مهر از اجرای طرح ساماندهی متقاضیان اشتغال بخش کشاورزی در قالب شرکت های تعاونی خبر داد و گفت: در راستای اجرای بند 2 مصوبه 23 بهمن ماه 90 کارگروه توسعه بخش کشاورزی، این طرح اجرا می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: پس از راه اندازی سامانه ثبت نام کارجویان بخش کشاورزی در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه، فرآیند شناسایی و ساماندهی بیکاران متقاضی اشتغال در بخش کشاورزی برای رسیدن به اشتغال مولد و پایدار از طریق طراحی مهندسی توسعه سرمایه گذاری و اشتغال در کشور و شکل گیری تشکل های کسب و کار با اولویت تشکیل شرکت های تعاونی و شرکت های سهامی آغاز شده است.
حسینی نیا ادامه داد: تا پایان مردادماه امسال 362 هزار و 308 نفر در سامانه متقاضیان اشتغال بخش کشاورزی ثبت نام شدند که طبق اطلاعات به دست آمده از این تعداد 84 هزار و 818 نفر معادل 23 درصد از کل زن و 277 هزار و 500 نفر دیگر معادل 77 درصد مرد است.
این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه، بیان داشت: تاکنون بر اساس اطلاعات استان ها 2 هزار و 80 تعاونی کشاورزی و 139 شرکت سهامی کشاورزی تشکیل شده است. البته در این بخش 31 هزار و 759 نفر نیز به صورت انفرادی ساماندهی شده اند.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی نیز به منظور تـسریع در رشد و توسعه شهرستان ها، هدایـت منابع مردمـی به بخش های تولیدی و بسترسازی برای ورود بخش تعاون به فعالیت های اقتصادی؛ از جمله برنامه های جدی و با اولویت است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی بر اساس قانون بخش تعاون اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و قانون اصلاح موادی از برنامه چهارم توسعه و اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی تشکیل می شود.
حسینی نیا تصریح کرد: برای سال 91 در هر استان تاسیس 2 تعاونی توسعه و عمران شهرستانی پیش بینی شده که این موضوع با هماهنگی فرمانداران در شورای برنامه ریزی شهرستان ها برای جلب همکاری سازمان ها و ادارات، دنبال می شود.