علی محمدزاده کارگردان "یک قطره خون" از پارس آباد مغان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روند اجرای بیست و چهارمین جشنواره تئاتر منطقه یک کشور اظهار داشت: اگر جشنواره ها نبودند آثار نمایشی جایی برای عرض اندام پیدا نمی کردند.
وی با بیان اینکه جشنواره ها باعث رونق تئاتر و نمایش در استانهای مختلف می شود، افزود: اگر جشنواره های تئاتر برگزار نمی شد شاید هنر تئاتر کشور حرفی برای گفتن نداشت.
این کارگردان تئاتر به دیگر مشکلات پیش روی هنر نمایش اشاره کرد و بیان داشت: از جمله دغدغه هایی که در این زمینه وجود دارد ضرورت حرکت تئاتر به سمت مردمی شدن است.
محمدزاده ادامه داد: در این راستا از همه هنرمندان و فعالان عرصه نمایش و همچنین مسئولان میخواهیم تئاتر را مردمی کنند.
وی همچنین بر ضرورت تقویت زیرساختهای لازم برای اجرای نمایش تاکید کرد و گفت: باید فضا و بستر مناسب را برای یک اجرای خوب فراهم کنیم.
این کارگردان تئاتر با تاکید بر توسعه آموزشهای کارگاهی در این حوزه، بیان داشت: باید دانش فنی فعالان و دست اندرکاران عرصه تئاتر تقویت شود.
وی همچنین خواستار حرکت نمایشنامه ها به سمت مباحث بومی و محلی شد و پیشنهاد کرد که از متنهای بومی و منطقهای که از خود مردم نشأت میگیرد بیشتر استفاده شود تا شاهد اجراهای عمومی بیشتری باشیم.
محمد زاده به معرفی اثر خود "یک قطره خون" نیز پرداخت و یادآور شد: "یک قطره خون" از دنیا و ریخته شدن خونها میگوید. خونهایی که در گذشته، حال و احتمالاً آینده ریخته و یا خواهد ریخت. او عذاب میکشد، بهطوری که خودش لب به سخن وا میکند و از این همه خونریزی که به ناحق اتفاق افتاده صحبت میکند.
وی نمایشنامه "یک قطره خون" را متاثر از عاشورا دانست و ادامه داد: در فرهنگ ما مسلمانان و به ویژه ما ایرانیها، فرهنگ عاشورا یک نهضت شناخته شده است و در زندگیهایمان از این نهضت الگو گرفتهایم.
محمد زاده با بین اینکه در این نمایش سعی کرده ایم مظلومیت اهل بیت(ع) را در این مقطع از تاریخ نشان دهیم، افزود: خونهای این عزیزان به ناحق ریخته شده است و تا دنیا و بشریت پا برجاست از این واقعه حرفها گفته خواهد شد.
نمایش "یک قطره خون" در روز نخست بیست و چهارمین جشنواره تئاتر منطقه یک کشور اکران شد.