فعالیت ناوگان اتوبوسرانی درون شهری مکه مکرمه با 350 ایستگاه اتوبوس در 57 ایستگاه به منظور جابجایی حجاج ایرانی از سرگرفته شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه، بر اساس توافق با شرکت‌های عربی، فعالیت اتوبوس‌های درون شهری مکه مکرمه از صبح چهاردم ذی‌الحجه به منظور انتقال زائران به حرم از سرگرفته شده است.

در آستانه ایام تشریق تمامی ایستگاه‌های اتوبوس جمع‌آوری شدند تا مسیر برای رفت و آمد عابران پیاده باز شود، حالا باید همه بلوک‌ها در محل قبلی قرار بگیرد و ایستگاه‌ها دوباره مشخص شود.

از سوی دیگر، در این مدت زباله‌های بسیاری در خیابان‌های اصلی پراکنده شده که مسیر حرکت اتوبوس‌ها را مختل می‌کند، که مسئولان سعودی وعده داده‌اند که این مشکل نیز در موعد مقرر برطرف شود.

غلامرضا رضایی درباره راه اندازی اتوبوس های درون شهری مکه با بیان اینکه برخی از زائران آماده خروج از مکه هستند، ولی به هیچ عنوان خدمات ما کاهش نمی‌یابد، تصریح کرد: طبق قراردادهایمان، تا زمان حضور آخرین زائر، واحد نقل درون شهری با همین کیفیت و با تمام توان در خدمت زائران خواهد بود. از صبح امروز 350 دستگاه اتوبوس فعالیت دوباره خود را آغاز می‌کنند و تا پایان موسم حج فعالیت دارند.

مسئول واحد نقل درون شهری مکه مکرمه یادآور شد: زائران از 12 مسیر به مسجدالحرام منتقل می‌شوند. حاجیانی که در محدوده عزیزیه مستقر هستند، همچون سابق از مقابل هتل‌های خود به ایستگاه جمرات می‌روند و از آنجا به ایستگاه باب علی مسجدالحرام منتقل خواهند شد.

به گفته این مقام مسئول زائران محدوده خیابان ابراهیم خلیل نیز با اتوبوس به ایستگاه «کدی» رفته و از آنجا با اتوبوس‌های عمومی به ایستگاه باب ملک عبدالعزیز می‌روند.

رضایی از زائران درخواست کرد که در زمان حضور در مکه به توصیه‌های افراد راهنما دقت کنند و به هیچ وجه سوار اتوبوس‌های متفرقه نشوند، چرا که ممکن است آنها را به محله‌های غیر ایرانی مکه ببرند.

وی افزود: هر چند که اتوبوس‌ها از روز چهاردهم  در خدمت زائران قرار دارند، اما زائران باید توجه داشته باشند که تا پایان روز پانزدهم، صدها هزار نفر در مسجدالحرام حضور دارند و ازدحام بسیاری مشهود است. اگر زائران عجله ندارند، می‌توانند از روز شانزدهم ذی‌الحجه که مسجدالحرام خلوت‌تر شده با آرامش بیشتر به انجام مناسک یا عبادات مستحبی بپردازند.

رضایی با یاداوری اینکه در این مدت که اتوبوس‌ها در پارکینگ‌های مخصوص قرار داشتند، به وضعیت آن‌ها رسیدگی دوباره شد و اتوبوس‌هایی که نیاز به تعمیر داشتند، مشکل‌شان حل شد، بیان کرد: برچسب‌های مخصوص اتوبوس‌های ایرانی‌ها نصب شده تا بدون هیچ مشکلی شاهد فعالیت اصولی و مجدد 350 ایستگاه اتوبوس در 57 ایستگاه مکه مکرمه باشیم.