اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: مرکز آموزشی تخصصی بین المللی هلال احمر اصفهان نیاز به چارت سازمانی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مؤمنی بعد از ظهر پنج شنبه در مرکز آموزشی تخصصی بین‌المللی امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان در جمع خبرنگاران در بازدید معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه هلال احمر  اظهار داشت: هلال احمر استان اصفهان دارای پتانسیل زیادی است که انتظار می‌رود با حمایت دبیر کل امور بین‌الملل اهمیت بیشتری به این مرکز داده شود.

وی کمبود اعتبار و تهیه برخی تجهیزات را یکی از مشکلات این مرکز برشمرد و افزود: امکانات این مرکز باید در حد بین‌المللی و بسیار پیشرفته باشد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: این مرکز چارت مشخصی ندارد و باید برای آن  چارت ثابت تعریف شود.

وی ادامه داد: هلال احمر اصفهان یکی از مراکز بزرگ آموزشی امداد و نجات در کشور است که آموزش بین المللی خود را از سال 89 آغاز کرده است.

مومنی با اشاره به اینکه این مرکز آموزشی باید مدیریت مستقل داشته باشد، افزود: وضعیت چارت مرکز آموزشی باید مشخص شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر کل دوره‌های تخصصی امداد و نجات استان در این مرکز و با گرفتن آزمون ورودی و در صورت قبولی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: استان قم و چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌هایی بوده است که در این مرکز دوره گذرانده اند.