كارشناس برنامه كنترل دخانيات مركز سلامت محيط كار وزارت بهداشت گفت: امروزه كمپاني هاي چند مليتي دخانيات براي مصرف بيشتر محصولات، تبليغات خود را بر روي جوانان و زنان متمركز كرده اند و از روش هاي مختلف نظير رعايت برابري زن و مرد، لاغري با مصرف سيگار و احساس شخصيت، زنان و نوجوانان را به كشيدن سيگار تشويق مي كنند كه اين تبليغات باعث افزايش مصرف سيگار در كشورهاي در حال توسعه نظير ايران شده است.

خديجه محصلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: بر اساس تحقيقات كشوري كه در سال 78 صورت گرفته است 3 درصد زنان كشور سيگاري هستند .

وي اظهار داشت : با وجود اينكه افزايش مصرف سيگار و پيوستن افراد غير سيگاري هم براي مردان و هم زنان مي تواند باعث ايجاد خطراتي براي خانواده و جامعه شود ، اما افزايش مصرف سيگار در ميان زنان از مخاطرات بيشتري برخوردار است چون زنان هدايت كننده رفتارها و انگيزه ها در خانواده هستند و مي توانند تاثير زيادي بر جسم و رفتار فرزندان بويژه در هنگام بارداري داشته باشد.

اين كارشناس برنامه كنترل دخانيات مركز سلامت محيط كار وزارت بهداشت و درمان تصريح كرد: بر اساس آمارهاي موجود اغلب افراد سيگاري جزء خانواده هاي فقير و كم درآمد جوامع هستند بنابراين ضرر ناشي از مصرف سيگار مي تواند اقتصاد خانواده اين افراد را دچار مشكلات بيشتري كند.

وي گفت: به هرحال تبليغات مثبت كمپاني هاي چند مليتي دخانيات براي مصرف سيگار به صورت غير قانوني در كشورهاي در حال توسعه نظير ايران نيز صورت مي گيرد كه مسوولان بر اساس مصوبه هاي قانوني كشور بايد از انتقال اين تبليغات جلوگيري كرده و يا در صورت مشاهده آنها را پيگيري كرده و با آنها برخورد كنند.