به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی اظهار داشت: استمرار عزاداریهای خودجوش و خالصانه مردمی با سبک سنتی تاثیر گذاری بسیار زیادی در مخاطبان دارد و باید در ترویج این روش عزاداری همت گماشت.
وی اظهار داشت: برخی از بدعت های موجود در برخی از هیئت ها باعث شده که برای رسانه های دشمن سوژه تبلیغاتی مهیا شود و بارها علیه مسلمانان و شیعیان جوسازی شود. هر چقدر از علما، مداحان و سخنرانان مطلع و آگاه استفاده کنیم از بسط خرافه گری جلوگیری خواهد شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی مازندران افزود: وعاظ و مداحان در ایام عزاداری علاوه بر ذکر مصیبت باید فلسفه قیام امام حسین (ع) و امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از اهداف بزرگ این قیام را به خوبی برای مردم تبیین کنند.
وی تاکید کرد: فرمایشات کلیدی اخیر رهبر معظم انقلاب پیرامون فرهنگ ایستادگی و مقاومت، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی و تبیین آن برای نسل جوان در برنامه های عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) مورد توجه جدی قرار گیرد و عزاداری با نماز تلاقی نداشته باشد.
دبیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: برنامه های عزاداری با اوقات نماز جماعت اول وقت به ویژه نماز ظهر عاشورا تلاقی نداشته باشد. نماز ستون حماسه کربلاست و باید اساس عزاداری ها باشد.
وی افزود: تنها امری که میتواند دشمنان را ناکام کند، ترویج شایسته فرهنگ محرم در میان جامعه است. فرهنگ عاشورا آنقدر عمیق و گسترده است که اگر بخواهیم تمام زوایای آن را تشریح کنیم، باید سالها به کارهای پژوهشی بپردازیم تا بتوانیم درصدی از آن را به طور مناسب استخراج کنیم.
ابراهیمی شرط حرکت در مسیر امام حسین (ع) را اخلاص برشمرد و افزود: اخلاص بدان معنا است که انسان تنها برای رضای خداوند و سیدالشهداء کار کند و کسانی هم که در این زمینه توفیقاتی کسب کردند به برکت همین اخلاص آنها بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: دشمن در برهههای مختلف تاریخ سعی کرد تا این قیام را به دست فراموشی بسپارد و با ترفندهای گوناگون آن را در هیاهوی تاریخ گم نماید، ولی فداکاری و خطبههای روشنگرانه حضرت زینب (س) و امام سجاد(ع) تمامی توطه ها را نقش بر آب کرد.
گذر از تحریم با فرهنگ عاشورا
وی با بیان اینکه فرهنگ عاشورایی سبب ترس دشمنان شده و توانسته این کشور را از گردنه های سخت و پیچیده روزگار به سلامت عبور دهد افزود: حضرت امام خمینی (ره) عنوان این ماه را پیروزی خون بر شمشیر قرار دادند و این امر تاثیر فراوانی در پویایی نهضت اسلامی مردم ایران داشت.
این مسئول فرهنگی مازندران افزود: برجسته سازی نقش عاشورا در تحکیم و ارتقای امر به معروف و نهی ازمنکر در قابلیت های مختلف برنامه سازی، تاکید برنماز به عنوان یکی از اهداف قیام امام حسین(ع)، معرفی جایگاه جوانان در قیام عاشورا، معرفی ابعاد بیدارگرایانه قیام امام حسین (ع) به عنوان الهام بخش اصلی قیام ملت های منطقه و درس گرفتن از قیام امام حسین (ع) در شرایط دشوار همچون تحریم و محاصره اقتصادی می بایست در محرم امسال مورد توجه قرار گیرد.