برگزاری انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات، انتخاب حسین انتظامی به عنوان نماینده مدیران مسئول در این هیئت و انتشار مجله فارسی نشنال جئوگرافیک از اخبار مهم حوزه رسانه در این هفته هستند.

خبرگزاری مهر ـ گروه فرهنگ و ادب: مرور اخبار حوزه رسانه و مطبوعات را با خبر مربوط به انتخابات هیات نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری‌ها آغاز می‌کنیم.

مراسم انتخابات نماینده مدیران مسئول در چهاردهمین دوره هیات نظارت در مطبوعات و خبرگزاری‌ها عصر سه‌شنبه 30 آبان در تالار وحدت تهران برگزار شد.

این انتخابات که پیش از این اعلام شده بود با 20 کاندیدا برگزار می‌شود، به علت انصراف حمید رسائی مدیرمسئول هفته نامه 9 دی با 19 کاندیدا برگزار شد و طی آن حسین انتظامی با کسب 323 رأی به عنوان نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات انتخاب شد. سیدنظام موسوی نیز با کسب 183 رای در مقام دوم قرار گرفت.

احضار سردبیر روزنامه خورشید به دادسرای تهران

طی روزهای این هفته محمدرضا تقوی‌فرد سردبیر روزنامه خورشید به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد. این احضاریه بنا به درخواست دادستان تهران بوده است. دلیل این احضار این بود که تقوی‌فرد در مصاحبه‌ای با یک وب سایت خبری با اشاره به مرگ یک وبلاگ‌نویس، انتقاداتی را پیرامون این موضوع مطرح کرده بود.
 
نشنال جئوگرافیک فارسی منتشر شد
 
یکی دیگر از اخبار حوزه مطبوعات در این هفته، انتشار مجله فارسی زبان نشنال جئوگرافیک بود. به این ترتیب، توزیع و فروش نشنال جئوگرافیک فارسی با نام "گیتا‌نما" از روز یکشنبه 28 آبان در باجه های روزنامه فروشی تهران و شهرهای بزرگ آغاز شد.
 
کریس جانز، سردبیر ماهنامه نشنال جئوگرافیک از انتشار این نشریه به زبان فارسی ابراز خرسنده کرده و گفته است: به‌عنوان سردبیر ماهنامه نشنال جئوگرافیک، بسیار مفتخر هستم که شاهد چاپ این ماهنامه به زبان فارسی هستم.
 
معرفی برگزیدگان یازدهمین جشنواره کتاب و رسانه برتر
  
بیستمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، در روزهای آغازین این هفته به کار خود پایان داد و برگزیدگان یازدهمین جشنواره کتاب و رسانه برتر هم در آئین پایانی هفته کتاب معرفی شدند.