صابر خراسانی از شاعران اهل بیت(ع) گفت: شعر آیینی شناسنامه و شعور و پایه گذار نظام است و بایستی به این شاعران توجه خاصی بشود.

صابر خراسانی شاعر اهل بیت(ع) درمورد اینکه شعر آیینی و مذهبی در قدیم جذابتر بود و شعر آیینی امروزی دچار سطحی نگری شده است به خبرنگارمهر گفت: اینطور نیست. شاعران امروزی ما خیلی قوی هستند. این نظر شما دو دلیل دارد یکی اینکه شاعران ما امروز بیشتر به فرم و شکل شعر می‎پردازند و از اصل شاعری یک مقدار دوره شده‎ایم که این مسئله در شعرای قدیم دیده نمی‎شود. قدما فقط می‎خواستند نوکری کنند بنابراین ماندگارتر شدند. البته همه قضایا این نیست.

وی افزود: دلیل دوم این است که ما در سالیان اخیر با سیل انبوهی از شاعران مواجه شده ایم. در قدیم چند شاعر بیشتر نبود ولی امروزه در هر شهر 30، 40 تا شاعرخوب وجود دارد. حالا در مورد شعرهای آیینی هم همین مسئله صادق است. می‎خواهم بگویم شعر جا افتاده تر باید از بین انبوهی از اشعار انتخاب بشود که این کار را دشوارتر کرده است.

خراسانی تصریح کرد: شاعران آیینی نباید در کنج خانه شعر بگویند و در انزوا به سر ببرند همان مقدار پولی که بابت شعر آزاد خوانندگان می‌پردازند باید به شاعران آیینی هم بدهند ولی کار آنها کار دل است و بابت شعری که به مداح می‎دهند هیچ پولی طلب نمی‎کنند. البته باید آنها و شعرشان را به مردم شناساند و برایشان تبلیغ کرد زیرا با تبلیغ است که کسی شناخته می‎شود.

وی یادآورشد: مهمترین مسئله برای یک شاعر داشتن مخاطب است و تا شعر چاپ نشود و یا توسط کسی خوانده نشود و یا از رسانه‏ها پخش نشود مخاطب پیدا نمی کند مگر قشر خاصی که دنبال شعر هستند.

خراسانی درباره مشکلات شاعران آیینی هم گفت: اینکه شاعر آیینی بخواهد اشعارش را چاپ کند هزینه کاغذ و چاپ و انتشار بدهد از کجا بیاورد؟ شعر آیینی شناسنامه و شعور و پایه گذار نظام ماست. حتی بیمه شاعران آیینی هم مشکل دارد مسئولان می‎گویند این شاعران را بیمه می‎کنند اما آیا شاعران آیینی خودشان بروند خودشان را معرفی بکنند یا باید مسئولان آنها را شناسایی بکنند البته بسیاری از این شاعران شناخته شده هستند و نیاز به تحقیق ندارند.

«مصطفی صابری» شاعر اهل خراسان و متخلص به صابرخراسانی و از شاعران اهل بیت(ع) است.