اراک - خبرگزاری مهر: استاندار استان مرکزی گفت: زیرساخت های ایجاد شهر بزرگ دانشگاهی کشور در استان مرکزی فراهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر شعبانی فرد ظهر سه شنبه با بیان این مطلب در جلسه شورای عالی دانشگاه های استان مرکزی افزود: استان مرکزی یکی از استان های دانشگاهی کشور است به گونه ای که ده درصد جمعیت این استان را دانشجویان تشکیل می دهند.

وی با اشاره به قابلیت های علمی و زیرساخت های آموزشی موجود در استان مرکزی گفت: استان مرکزی آمادگی دارد تا به عنوان مرکز دانشگاهی کشور معرفی شود.

استاندار استان مرکزی ادامه داد: باید با تقویت قابلیت های علمی و آموزشی موجود در استان مرکزی بستر بهره مندی تمامی جوانان کشور از امکانات آموزشی دانشگاهی در داخل کشور فراهم و از فرار مغزها جلوگیری کنیم.

شعبانی فرد همچنین با اشاره به قرار گرفتن استان مرکزی در چهار راه مواصلاتی کشور و وجود خطوط حمل و نقل ریلی، جاده ای و هوایی در آن بیان داشت: استان مرکزی از یک سو در چهارراه مواصلاتی کشور قرار گرفته از سوی دیگر از تمامی امکانات حمل و نقل در بخشهای زمینی و هوایی برخوردار است و این مهم شرایط رفت و آمد را برای قشر دانشجو و اساتید دانشگاه آسان می کند.

وی ادامه داد: قابلیت های صنعتی موجود در استان مرکزی از دیگر ویژگی های منحصر به فرد استان مرکزی است که بستر لاز برای ادامه تحصیل دانشجویان علاقمند به رشته ای صنعتی و فنی را فراهم کرده است.

استاندار مرکزی گفت: منطقه اقتصادی و صنعتی کاوه در شهرستان ساوه و همچنین شهرک صنعتی خیرآباد در اراک 2 گزینه های مطلوب استان برای ایجاد و تاسیس 'پردیس دانشگاهی' در امور بین المللی است.