دماوند - خبرگزاری مهر: نماینده ولی ‏فقیه در شهرستان دماوند، گفت: آنچه امروز و تا قیامت واقعه کربلا و حماسه عظیم عاشورا را ماندگار کرده، استقامت و پایداری اهل بیت(ع) در بیابان سوزان کربلاست که در برابر توطئه پلید و شوم دشمن ایستادگی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‏الاسلام محمد علاءالدینی  صبح چهارشنبه در نشستی که با حضور تعدادی از مسئولان دماوند و عزادارن امام حسین(ع) به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان در دفتر وی برگزار شد، افزود: یکی از موضوعاتی که بسیار در حماسه کربلا به چشم می خورد، تشنگی اصحاب امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) است و از گزارشهای معتبر تاریخی، چنین به دست می آید که سه روز قبل از واقعه عاشورا، بسته شدن آب شدت بیشتری گرفت.

وی بیان داشت: در این سه روز، امام(ع)  و یارانش از راه های مختلف، سعی در دسترسی به آب داشتند، زیرا تحمل تشنگی در آن بیابان سوزان به ویژه برای زنان و کودکان بسیارطاقت فرسا بود.

امام جمعه دماوند با بیان اینکه صبر و پایداری امام حسین(ع) و یارانش این نهضت عظیم را ماندگار کرد، ادامه داد: آنچه امروز و تا قیامت واقعه کربلا و حماسه عظیم عاشورا را ماندگار کرده، استقامت و پایداری اهل بیت(ع) در این بیابان سوزان است که چگونه در برابر توطئه پلید و شوم دشمن ایستادگی کردند.

صبر یکی از درسهای ماندگار واقعه کربلا برای ملت ایران است

وی گفت: یکی از درسهای ماندگار واقعه کربلا برای ملت ایران، صبر و پایداری در برابر توطئه های دشمن است تا بتوانیم در مقابل تحریمها و محاصره های اقتصادی، اجتماعی، نظامی و.... دشمن مقاومت کنیم تا این نظام ماندگارتر شود.

حجت الاسلام علاءالدینی یکی از صحنه های کربلا را در ایران، حماسه هشت سال جنگ تحمیلی خواند و اضافه کرد: جوانان این مرز و بوم با تلاش و ایمان خود در برابر دشمن جنگیدند و حماسه ماندگار هشت سال جنگ تحمیلی را خلق کردند که امروز به برکت خون شهیدان اسلام و انقلاب این کشور و آرما های اسلام همچنان باقی است.

وی در ادامه با نگاهی تحلیلی به جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ابتدا تا انتها، درباره شاخصهای گزینش و تناقض آن با اصول دموکراسی، دلایل دلسردی مردم این کشور و حضور کمرنگ آنها در پای صندوق آرا و تأثیرات عمیق لابیهای صهیونیستی در دو حزب عمده آمریکا مطالبی درخور توجه بیان کرد.

مقایسه انتخابات آمریکا با ایران حقایق بسیاری را برملا می کند

نماینده ولی ‏فقیه در شهرستان دماوند تصریح کرد: مقایسه انتخابات ایالات متحده آمریکا با انتخابات جمهوری اسلامی ایران در محورهای مختلف، حقایق بسیاری را برملا می ‏سازد؛ قدر و منزلت یکسان آرای مردم از غنی و فقیر در نظام مقدس جمهوری اسلامی به همت و اراده قوه مجریه، سایر بازوان نظارتی و در رأس تمام آنها، رهبر فرزانه انقلاب بی ‏شک مایه مباهات جامعه اسلامی است.

وی افزود: شاخصهای مد نظر در جریان انتخابات ایالات متحده آمریکا، یعنی دقیقاً کشوری که دم از احقاق دموکراسی در درون خود می ‏زند، دل هر آزادی ‏خواه آزاداندیشی را به درد می ‏آورد.

حجت الاسلام علاءالدینی بیان داشت: نکته نخست حائز اهمیت در انتخاب رئیس جمهوری آمریکا، تعیین بالاترین مقام این کشور از سوی کانونهای ثروت و قدرت است و این امر در پروسه انتخاباتی این کشور کاملاً مشهود است.

امام جمعه دماوند ادامه داد: ریخت و پاشهای بی ‏حد و حساب و صرف هزینه ‏های سرسام ‏آور تا مرز هفت میلیارد دلار، براساس آمارهای اعلامی از سوی نهادهای خبری آمریکا، توسط نامزدهای دو حزب شاخص این کشور در دورانی که شرایط بد اقتصادی و بیکاری مردم ایالات متحده را با مشکلاتی عدیده مواجه ساخته، خود، نکته ‏ای باعث تأسف و قابل تأمل است.

وی عنوان کرد: به طور قطع، تأمین هزینه‏ های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری از سوی صاحبان پول و زور از منظر این افراد به عنوان نوعی سرمایه ‏گذاری مطرح است که از این رو، بعد از پایان انتخابات نیز قدرت تعیین ‏کنندگی این افراد و گروه‏ های برخوردار از ثروت آمریکایی همچنان به تأثیرگذاری مستقیم و غیرمستقیم خود ادامه می ‏دهد.