مقامات شهر ونکوور در کانادا که قصد دارند این شهر را تا سال 2020 به سبزترین شهر جهان تبدیل کنند، آنها در اقدام جالبی از پلاستیک های بازیافتی برای آسفالت خیابانهای این شهر استفاده کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام مقامات این شهر، چنین اقدامی گازهای گلخانه ای را کاهش داده و کیفیت هوای شهر را بهبود می بخشد.

جمعی از مقامات ونکوور فرایند جدید و ابتکاری ابداع کرده اند که 100 درصد زباله های پلاستیکی بازیافتی را به یک موم تبدیل می کند که می توان آن را با آسفالت گرم مخلوط کرد.

آسفالت مخلوط گرم، چیز کاملا جدیدی نیست، اما آنچه که در ابتکار کانادایی ها منحصر به فرد نشان می دهد، استفاده از یک مومی است که از پلاستیک های بازیافتی به دست می آید.

 

این مبتکران می گویند: از سال 2008 تا کنون آسفالت مخلوط گرم را با انواع مختلف مواد افزودنی طراحی شده برای کاهش چسبندگی امتحان کردیم تا بتوان آن را در دمای پایین تر به راحتی اجرا کرد.

به گفته آنها، اکنون با این موم جدید سه بخش از خیابانهای ونکوور آسفالت شده است.

دمایی که باید اجرای آسفالت در آن صورت گیرد 160 درجه سانتی گراد است اما با این شیوه به 121 درجه کاهش می یابد. این فرایند که تنها کاهش چشمگیر در تولید گرما را در پی دارد موجب کاهش محسوس دود در روند آسفالت کردن خیابانها و همچنین در کارخانه های تولید آسفالت می شود.

از دیگر مزیت های این شیوه در محیط آزمایشگاه و آزمایش های خیابانی می توان به 20درصد صرفه جویی در مصرف گاز برای گرم کردن مخلوط آسفالت اشاره کرد.

همچنین این شیوه مانع از کهنه شدن روغن آسفالت می شود.