یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 19 هزار و 286 نفر از زنان استان طی شش سال گذشته تاکنون در سراسر استان از طریق طرح ملی رحمت آموزش دیده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، فریده کیامرثی صبح شنبه در جمع خبرنگاران افزود: جمعیت هدف این طرح زنان خانه دار، دانش آموزان، ‌دانشجویان، کارکنان دستگاه ها و کارگران شرکت ها از جمله شرکت های وابسته به صنعت،‌ معدن و تجارت استان هستند.

وی مسائل شرعی، ‌آموزش های مشاوره ای حقوقی، ‌بهداشتی،‌ مهارت های زندگی و آموزش های فنی و حرفه ای را از جمله مواد آموزشی طرح رحمت عنوان کرد.

کیامرثی افزود: طرح رحمت طرحی سراسری از سوی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است که اعتبار شش ساله این طرح در استان تاکنون 130 میلیون تومان بوده است.

وی با بیان اینکه این طرح در هفت شهرستان، ‌10 شهر و 17 بخش استان اجرا شده است، اظهار داشت: تا پایان سال جاری دو هزار و 500 نفر از آموزشهای این طرح بهره مند می شوند.

21 هزار و 786 نفر در برنامه های آموزشی طرح رحمت شرکت کرده اند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آمار کل آموزش دیدگان این طرح تا پایان سال را 21 هزار و 786 نفر عنوان کرد.

کیامرثی تصریح کرد: تعداد مربیان این طرح که از سال 85 با شرایط خاص و از میان اساتید و طلاب حوزه علمیه و دانشگاه گزینش شده و طی شش سال اخیر آموزشهای گوناگون را گذرانده اند، 498 نفر است.

دبیرکارگروه بانوان وخانواده استان یادآور شد: مجری طرح رحمت در استان، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و فرمانداری ها مجری این طرح هستند.

کیامرثی همچنین بخشداری ها و دهیاری ها، ‌سازمان تبلیغات اسلامی، هلال احمر،‌ کمیته امداد امام خمینی(ره)،‌ جمعیت همیاران سلامت روان، ‌آموزش و پرورش، حوزه های علمیه خواهران یاسوج و دهدشت، ‌دانشگاه علوم پزشکی، اداره آموزش فنی و حرفه ای استان، سازمان ‌صنعت معدن و تجارت استان،‌ اداره کل زندانها و سازمان های مردم نهاد استان را از همکاران اجرای این طرح عنوان کرد.

وی بیان داشت: تعمیق باورهای دینی، تحکیم و پویایی خانواده‌، تعالی فرهنگ و تعمیق باورهای دینی اقشار مختلف جامعه ،‌ ارتقاء سطح آگاهی های جامعه نسبت به جایگاه و کرامت زن و آشنایی اقشار مختلف جامعه با مفاهیم قرآنی و سیره نبوی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به دستاوردهای مهم این طرح اظهار داشت: ‌ارتقاء‌سطح مدیریتی بانوان در خانواده، کمک به ایجاد امنیت روحی و روانی درخانواده، افزایش سطح توانایی های بانوان در ارتباط و تعامل سازنده باهمسر، افزایش ‌اطلاعات دینی و مذهبی بانوان‌ و برنامه ریزی برای داشتن جامعه ای سالم و پویا از جمله دستاوردهای طرح رحمت در استان است.