به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا معصومی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در بندرعباس از ایجاد پایگاه های جدید فوریتهای پزشکی در استان هرمزگان خبر داد و اظهار داشت: هرمزگان استانی حادثه خیز است و از حدود 900 کیلومتر مرز دریایی نیز برخوردار است اما تا کنون مصوبات مربوط به توسعه و تجهیز پایگاههای فوریتهای پزشکی در این استان به طور کامل اجرایی نشده و از این لحاظ هرمزگان کمی از سطح متوسط کشوری در خصوص برخورداری از مراکز فوریتهای پزشکی پایین تر است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 15 پایگاه شهری و 28 پایگاه بین جاده ای و در مجموع 43 پایگاه فوریتهای پزشکی در استان هرمزگان وجود دارد که طبق برنامه پنجم توسعه باید تعداد این پایگاهها در هرمزگان به 57 پایگاه برسد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور افزود: باید تا پایان برنامه پنجم توسعه 14 پایگاه فوریتهای پزشکی در هرمزگان راه اندازی شود که از این تعداد چهار پایگاه تا پایان امسال راه اندازی خواهد شد.
معصومی همچنین از راه اندازی پایگاه امداد هوایی در استان هرمزگان خبر داد و بیان داشت: با توجه به گستردگی استان هرمزگان راه اندازی پایگاه امداد هوایی یکی از راهکارهای مناسب در راستای خدمات رسانی مناسب در زمان حوادث است که این مسئله در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: طبق برنامه پنجم توسعه باید 50 فروند بالگرد امدادی به ناوگان امداد هوایی کشور اضافه شود که تا کنون یکی از این بالگردها خریداری شده و در صورت تامین اعتبارات، استان هرمزگان یکی از اولویتهای اصلی برای راه اندازی پایگاه امداد هوایی خواهد بود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور همچنین در ادامه کمبود نیروی انسانی را یکی از چالشهای اساسی فوریتهای پزشکی در کشور دانست و تصریح کرد: در حال حاضر حدود 14 هزار نیرو در بیش از دو هزار پایگاه اورژانس در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند که تعداد این نیروها باید حداقل 20 تا 21 هزار نفر باشد.
معصومی خاطرنشان کرد: مجموعه اورژانس کشور برای رسیدن به یک شرایط مطلوب حداقلی نیاز به شش هزار نیروی دیگر دارد که تا رسیدن به شرایط مطلوب 14 هزار نیرو کم داریم.