ایلام - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به این که وضعیت نامناسب و نامطلوب بهداشت و درمانی در استان ایلام با سوء مدیریت مسئولین دانشگاه‌ها روز به روز بدتر می‌شود، افزود: نبود امنیت بهداشتی در برخی از مناطق استان موجب نگرانی و نارضایتی مردم شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد شوهانی در تذکری شفاهی به وزیر بهداشت خواستار تجدید نظر در حوزه بهداشت و درمانی در استان ایلام شد و گفت: وضعیت نامناسب بهداشتی در این استان هیچ توجیه منطقی ندارد.

نماینده مردم ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در مجلس با اشاره به این که وضعیت نامناسب و نامطلوب بهداشت و درمانی در استان ایلام با سو مدیریت مسئولین دانشگاه‌ها روز به روز بدتر می‌شود، افزود: نبود امنیت بهداشتی در برخی از مناطق استان موجب نگرانی ونارضایتی مردم و کارکنان دانشگاه شده است.

وی با اشاره به این که انتظار می‌رود وزیر بهداشت تجدیدنظری در بهبود وضعیت بهداشتی این منطقه انجام دهد، تصریح کرد: سلامت و بهداشت مردم شوخی بردار نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تذکر دیگری به وزارت کشور و سازمان حج و زیارت گفت: علی‌رغم تاکید دولت و تصمیم نامه‌های موجود ما همچنان شاهد مشکلات بسیاری در حوزه تردد زوار ایرانی از مرز مهران به مسیر عراق هستیم.

نماینده مردم ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در مجلس با بیان این که تصمیم‌نامه دولت و وزیر کشور را مکلف به رفع موانع تردد زوار ایرانی از مرز مهران به مسیر عراق نموده بود، تصریح کرد: متاسفانه همچنان با تردد انفرادی افراد مخالفت شده و زمینه سرگردانی هموطنان را مرز مهران سبب شده است.

وی با بیان این که شرکت شنسا به طور انحصاری موضوع ترددهای زوار را در کنترل خودش دارد، افزود: چرا وزارت خارجه درخصوص روادید بین دو کشور ایران و عراق اقدامی نمی‌کند.

شوهانی در تذکر دیگری درخصوص آثار زیانبار ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری گفت: با توجه به وضعیت گرانی‌های کنونی و خشکسالی‌هایی که در کشور حادث شده این ادغام به ضرر روستاها و محرومین بوده و افزایش مهاجرت و بیکاری را رقم خواهد زد.